Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ozolniekos uz gājēju pārejas notriekti divi bērni

Otrdien Ozolnieku novada Ozolniekos uz gājēju pārejas notriekti divi bērni, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Negadījums noticis ap plkst.8.35 Rīgas ielā pie tautas nama, kad divi bērni ar mammu šķērsojuši ceļu pa gājēju pāreju. Ģimeni notriecis 1965. gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu Subaru Forester.

Četrus gadus veca meitene pēc negadījuma ievietota slimnīcā, bet 2008. gadā dzimušam zēnam palīdzība sniegta ambulatori. Mamma negadījumā nav cietusi.

Policija par notikušo sākusi kriminālprocesu un izmeklē notikušā apstākļus. Likumsargi aicina autovadītājus izvēlēties drošu braukšanas ātrumu, īpaši, tuvojoties gājēju pārejām.

Top komentāri

edvins
e
Mūsu valsī neeksistē gājēju pārejas!!! To pierāda daudzie negadījumi! Piemēram Jaunzēlandē mans onkulis stāsta, ka pamēģini tik nesamazināt ātrumu jau 100-50m pirms gājēju pārejas tuvojoties tai līdz pat 20 km stundā, kaut vai tur nav neviens cilvēks - sods būs tāds, ka maz neliksies! Pie mums jau mirušo lērums katru gadu , bet ierēdņiem par to ne silts, ne auksts! Par ātruma nesamazināšanu vien sods būtu jāuzliek vismaz 100 eur, bet par negadījumu jāsoda vismaz ar 1000 eur un uz 10 gadiem atņemt vadītāja apliecību! Un apgaismojums pirms un uz gājēju pārejām pārsvarā ir kritisks !!! Tātad atbildīgās personas par apgaismojumu , veicina sabraukto cilvēku skaitu!
Paps
P
Notriecēju cietumā bez vārda runas! Ja uz gājēju pārejas notriec - ir tikai viens ceļš - uz cietumu nelieti!!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas