Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Par paziņas noduršanu Rīgā aizturēts vīrietis

Otrdien, 5. maijā, Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Latgales iecirknī tika saņemts izsaukums uz kādu daudzdzīvokļu māju Latgales priekšpilsētā, kur savstarpēja konflikta rezultātā gāja bojā vīrietis. Likumsargi turpat notikuma vietā aizturēja iespējamo vainīgo personu, kuram tika piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums.

5. maijā ap plkst. 20 VP tika saņemts izsaukums uz daudzdzīvokļu namu Latgales priekšpilsētā, kur tika noslepkavots kāds vīrietis. Ierodoties notikuma vietā, likumsargi noskaidroja, ka viens no vīriešiem bija ieradies ciemos pie paziņām – kādas sievietes un vīrieša. Visi trīs atpūtas laikā lietojuši alkoholiskos dzērienus. Starp abiem vīriešiem izcēlies savstarpējs konflikts. Viņi kāpņu telpā sākuši kauties. Strīda karstumā viens no viņiem paņēmis nazi un iedūris otram kakla un krūškurvja rajonā, kā rezultātā cietušais nomira. Uz notikuma vietu tika izsaukts gan Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, gan policija.

Likumsargi par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu aizturēja 1971. gadā dzimušo iespējamo vainīgo vīrieti, kurš iepriekš jau ir nonācis policijas redzeslokā.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta – par slepkavību. Par šādu noziegumu likumā paredzēts mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem. 

Aizturētajam vīrietim piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas