Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Pēc pārdrošas laupīšanas Iecavas pusē VP meklē divus vīriešus

16. maijā Iecavas novadā divi līdz šim nenoskaidroti vīrieši iegāja privātmājā un, piedraudot ar pistolei līdzīgiem priekšmetiem, nolaupīja mobilos tālruņus, zeltlietas un pagalmā esošo automašīnu Nissan Navara. Valsts policija meklē noziegumu izdarījušās personas un aicina atsaukties ikvienu, kurš var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruni 26699354.

Sestdien, 16. maijā, pulksten 8.44 Iecavas novadā divi krievu valodā runājoši vīrieši, kuri savas sejas bija aizseguši ar maskām, iegāja kādā privātmājā, un, piedraudot ar pistolei līdzīgiem priekšmetiem, pieprasīja naudu. Mājā tobrīd atradās arī suns, kurš mēģināja iespējamiem laupītājiem uzbrukt, tāpēc viņa virzienā tika raidīts šāviens, dzīvnieku neievainojot.

Pēc tam bruņotie vīrieši nolaupīja zeltlietas, mobilos tālruņus un, iekāpuši mājas pagalmā esošajā automašīnā Nissan Navara, devās Rīgas virzienā. Pēc notikuma, apsekojot apkārtni, mobilie tālruņi tika atrasti aptuveni 200 metrus no mājām, bet automašīna tika atrasta nodegusi Baldones novada mežā.

Kā liecina cietušie, viens vīrietis bija aptuveni 30 – 35 gadu vecumā, ap 1,8 m garš, gaišiem matiem, ovālu sejas formu un gaiši pelēkām acīm, kalsnas miesasbūves, ģērbies zilganpelēkā vējjakā un zilās džinsu biksēs. Otrs vīrietis bija aptuveni 30 – 35 gadus vecs, ap 1,7 m garš, vidējas miesasbūves, tumsnējas ādas krāsas, ģērbies melnā vējjakā ar kapuci un melnās sporta biksēs. Abi vīrieši runāja krievu valodā. Iespējams, viens no vīriešiem saprata arī latviešu valodu.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirknī par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un turpinās izmeklēšana, lai noskaidrotu visus notikušā apstākļus un noziegumu izdarījušās personas. Likumsargi aicina iedzīvotājus sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruni 26699354.

Top komentāri

ta nu gan
t
Savāda laupīšana. Varbūt atņemto zeltlietu saraksts ir iespaidīgs. Atņemtos telefonus izsvieda, mašīnu nodedzināja, jādomā, ka guvums atlika pāris laulības gredzenu un auskari. Un tas viss paveikts ar ieroča pielietošanu. Ziņa arī kā jau parasti "ar pistolei līdzīgu priekšmetu". Ja pēc tam ar šo pašu pistolei līdzīgo priekšmetu šāva uz suni, tad jau laikam nebija līdzīgs, bet īsts. Vai arī šāviens bija tikai līdzīgs šāvienam? Ar pistolei līdzīgu priekšmetu izdarīja šāvienam līdzīgu troksni uz suni.
u
u
lūk piemērs ko dod stulbs/stulbeņu noziegums: ekonomiskā vērtība nevis nonāk no viena pie otra, bet tiek iznīcināta lielāka vērtība nekā guvums tiem telefonu un gredzenu zagļiem - kopējiezaudējumi sabiedrībai lielāki, nekā ja būtu atnēmuši bez mantas iznīcināšanas. tāpēc tādi noziedznieki ir jāiznīde!
puke
p
lohi,nezina ka zagta manta nes nelaimi
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas