Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Pēc smagas avārijas Aizkrauklē slimnīcā miris autovadītājs

Pēc pirmdien Aizkrauklē notikuša ceļu satiksmes negadījumā slimnīcā miris viens no avārijā iesaistītajiem autovadītājiem, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Sākotnējā informācija liecina, ka Enerģētiķu ielā vīrietis, vadot automašīnu Audi A3, izraisīja ceļu satiksmes negadījumu ar automašīnu Mazda 323F, kuras autovadītāja neguva fiziskas traumas, un automašīnu Volkswagen Vento, kuras vadītājs vēlāk no gūtajām traumām nomira ārstniecības iestādē.

Arī Audi A3 pasažieris ceļu satiksmes negadījumā guva traumas, viņam sniegta medicīniskā palīdzība, taču vīrietis no stacionēšanas atteicās. Pats Audi A3 vadītājs no medicīniskās palīdzības un ekspertīžu veikšanas atteicās.

Policijā par notikušo ir ierosināts kriminālprocess.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) aģentūru LETA informēja, ka izsaukums uz Enerģētiķu ielu Aizkrauklē saņemts pirmdien plkst.18.44. Ierodoties notikuma vietā, glābēji konstatēja, ka pēc automašīnu sadursmes vienā no tām atrodas iespiests cilvēks, kuru ugunsdzēsēji glābēji atbrīvoja un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Pēc tam ar roku rīkiem un absorbentu ugunsdzēsēji glābēji sakārtoja ceļa braucamo daļu. VUGD darbu notikuma vietā pabeidza plkst.20.53.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas