Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Pie Raganas nāvējoši notriekts velosipēdists

Vakar Latvijā reģistrēti 110 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta 17 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar ap plkst.20 Siguldas novada Krimuldas pagastā, uz autoceļa Ragana - Turaida, pēc sākotnējās policijas rīcībā esošās informācijas, automašīnas "BMW" vadītājs uzbrauca velosipēdistam, kurš gāja bojā notikuma vietā. Valsts policija skaidro notikušā apstākļus.

Pirmdien 13 cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, trīs - Vidzemē, bet viens - Kurzemē. Viens no cietušajiem bija elektroskrejriteņa vadītājs, vēl viens - gājējs, bet trīs - velosipēdisti.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi desmit autovadītājus: pa trim - Rīgas reģionā un Zemgalē, divus - Vidzemē, bet pa vienam - Latgalē un Kurzemē. Aizturēti arī trīs vadītāji, kuri bija lietojuši narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 164 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 45 autovadītāji, Vidzemē - 47, Kurzemē - 28, Latgalē - 24, bet Zemgalē - 20 autovadītāji. Viens vadītājs sodīts par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 443 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas