Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Pieķer 16 dzērājšoferus, avārijās seši cietušie

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 16 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un viens, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Vidzemes reģionā diennakts laikā pieķerti seši dzērājšoferi, Zemgalē - četri, Rīgā - trīs dzērājšoferi un viens narkotikas lietojušais autovadītājs, Kurzemē apturēti divi pie stūres alkohola reibumā sēdušies cilvēki, bet Latgalē - viens.

Tikmēr satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši seši cilvēki, to skaitā arī viens gājējs un viens velosipēdists

Sestdien uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 259 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 106 - noformēti Rīgas reģionā.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 510 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Sestdien valstī kopumā reģistrēts 51 ceļu satiksmes negadījums, no tiem pieci bijuši ar cietušajiem.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 27 ceļu satiksmes negadījumi, Kurzemē un Vidzemē - pa septiņiem, Zemgalē - seši, bet Latgalē - četri, liecina VP apkopotie dati.

Top komentāri

Ekoloģiskaisbioloģiskais
E
Alkohola atkarīgais (dzērājs) ir alkohola atkarīgais VIENMĒR, vai pie stūres, vai zem galda, vai baleta izrādē. Alkohola atkarīgais NEVAR iztikt bez alkohola. Tik, cik ir alkohola atkarīgo ar vadītāja tiesībām, tik ir arī "dzērāj-šoferu".. Jautājums: "KĀDA VELNA PĒC IR VAJADZĪGAS t.s. "ŠOFERU MEDICĪNISKĀS PĀRBAUDES", ja tās nespēj atšķirt alkoholikus??? Jo "dzērāj-šoferiem" principā nebūtu jātiek tālāk par med.-komisijas slieksni.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas