Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Policija aizturējusi vīrieti par granātas novietošanu pie Infektoloģijas centra

Valsts policija aizturējusi kādu vīrieti, kurš novietojis granātu pie Infektoloģijas centra, portālu Diena.lv informēja policijā.

Piektdien vēlu vakarā, neilgi pirms pusnakts Valsts policija saņēma izsaukumu uz Linezera ielu. Zvanītājs bija kāds vīrietis, kurš teica, ka pie Infektoloģijas centra esot redzējis kādu jaunieti, kas tur novietojot spridzekli.

Policijas darbinieki nekavējoties ieradās uz norādīto vietu un notikuma vietā atrada granātai līdzīgu priekšmetu bez detonatora un lielkalibra ložmetēja patronai līdzīgu priekšmetu.

Par notikušo tika sākts kriminālprocess un atrastie priekšmeti tika nodoti ekspertiem, lai noteiktu, vai tie ir sprādzienbīstami. Vēlāk, sestdienas rītā Teikas iecirkņa darbinieki nosakaidroja un aizturēja iespējamo vainīgo personu, kas tiek turēta aizdomās par minēto priekšmetu novietošanu pie ārstniecības iestādes.

Aizturētais izrādās ir 1984. gadā dzimis vīrietis un noskaidrots, ka tieši viņš arī iepriekš veicis izsaukumu. Policija plāno viņam noteikt tiesu psihiatrisko ekspertīzi, jo ir pamatotas aizdomas, ka viņam varētu būt psihiskās veselības traucējumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas