Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Policija atsavina 9 miljonus nelegālo cigarešu

Valsts policijas Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldes (ENAP) darbinieki aprīļa sākumā kravas automašīnas pārbaudes laikā atrada un atsavināja deviņus miljonus nelegālo cigarešu. Saistībā ar notikušo aizturētas trīs personas, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā.ENAP darbinieki, veicot operatīvo izmeklēšanu, noskaidroja, ka vairākas personas, iespējams, nodarbojas ar nelikumīgu tabakas izstrādājumu uzglabāšanu.

Izmeklēšanas ietvaros policijas darbinieki 5.aprīlī aizdomās par nelegālo cigarešu pārvadāšanu pie Babītes apturēja kravas automašīnu MAN ar puspiekabi.Pārbaudot automašīnas kravas nodalījumu, policisti konstatēja, ka tur atrodas kartona kastes ar keramikas izstrādājumiem. Savukārt aiz tām bija noslēptas 900 kartona kastes, kurās ENAP darbinieki atrada un atsavināja deviņus miljonus nelegālo cigarešu. Par tabakas izstrādājumu nelikumīgu pārvadāšanu tika aizturēts automašīnas vadītājs – 1966.gadā dzimis vīrietis. Izmeklēšanas laikā tika noskaidrots, ka nelegālajā cigarešu pārvadāšanā, iespējams, ir iesaistīti vēl divi vīrieši. Policisti aizturēja arī 1990. un 1968.gadā dzimušus vīriešus.Pret aizturētajiem ir sākts kriminālprocess par tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu un pārvietošanu lielos apmēros. Likumā par šādu pārkāpumu ir paredzēts līdz pat piecu gadu ilgs cietumsods. Izmeklēšana turpinās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas