Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Policija meklē bezvēsts pazudušu arhitektūras studentu no Vācijas

Valsts policija izsludinājusi meklēšanā Erasmus programmas ietvaros Latvijā studējošo Stefanu Engelbrehtu (Stephan Engelbrecht), par kuru nav ziņu kopš piektdienas, 23.janvāra.

Ziņu par jaunieša pazušanu sākotnēji medijiem izplatīja Štutgartes Universitātes Erasmus programmu koordinatore, vēstot, ka Rīgas Tehniskās universitātes Arhitektūras fakultātes students aizvadītās piektdienas vakarā devies izklaidēties un kopš tās dienas par viņa tālākajām gaitām nekas nav zināms - jaunietis nav sazvanāms. Piektdienas rītā par jaunieša izsludināšanu meklēšanā paziņojusi arī Valsts policija.

Engelbrehts dzimis 1991.gadā, 1,94 metrus garš, ar brūnām acīm, īsiem rudiem matiem un bārdu, valkā brilles ar melniem rāmjiem. Bieži vien valkājis brūnu beisbola cepurīti ar balti oranža putna attēlu.

Ikvienu, kuram ir kāda informācija par pazudušā Stefana Engelbrehta iespējamo atrašanās vietu, Valsts policija lūdz nekavējoties ziņot, zvanot uz Rīgas reģiona pārvaldes Kurzemes iecirkni: 67070800 vai 110.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas