Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 27. maijs
Loreta, Dzidra, Gunita, Dzidris

Policija Rīgā aiztur vīrieti un sievieti par nelegālā alkohola tirdzniecību

Pirmdien Rīgas policijas darbinieki sankcionētas kratīšanas laikā kādā dzīvoklī Rīgā atrada nelegālo alkoholu un aizturēja divas personas aizdomās par nelegālās preces tirdzniecību, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Daiga Kondrāte.

Pēc iedzīvotāju sniegtās informācija Rīgas reģiona pārvaldes policijā tika sākts kriminālprocess par nelegālā alkohola tirdzniecību Rīgā kādā dzīvoklī Zilupes iela. Policijas darbinieki sāka pārbaudi un izmeklēšanu, un pirmdien, 27.augustā, veica sankcionētu kratīšanu minētajā vietā.

Notikuma vietā policisti atrada septiņus litrus atšķaidītu šķidrumu ar alkoholam līdzīgu smaku un trīs litrus neatšķaidītu iespējamo alkoholu. Dzīvoklī likumsargi aizturēja 1965.gadā dzimušu vīrieti un 1967.gadā dzimušu sievieti aizdomās par nelegālā alkohola realizāciju. Savukārt, Rīgā, Brasas teritorijā, pirmdien policijas darbinieki kādā nelegālā alkohola tirdzniecības vietā atrada deviņas pudeles ar, iespējams, nelegālo spirtu.

Pēc policijas darbinieku novērojumiem pēdējā laikā "točku" īpašnieki nelegālo alkoholu uzglabā nelielos daudzumos, jo par šādu pārkāpumu kriminālatbildība iestājas, ja tiek glabāts vairāk nekā 20 litru spirta. Taču šajos gadījumos alkohola daudzumam nav nozīmes, jo likumsargi pieķēra pārdevējus tirgošanas brīdī un ir sākti kriminālprocesi par nelegālu alkohola tirgošanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas