Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Policija sākusi kriminālprocesu par avāriju ar pieciem cietušiem glābējiem

Valsts policija sākusi kriminālprocesu par pagājušajā sestdienā Ropažu novadā notikušo avāriju, kurā cietuši seši cilvēki, tostarp pieci ugunsdzēsēji, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policija.

Tikmēr Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) aģentūra LETA noskaidroja, ka daļa no avārijā iekļuvušajiem glābējiem turpina ārstēties ģimenes ārsta uzraudzībā, bet vēl daļa patlaban ir stacionārā.

Tāpat dienests sācis faktu pārbaudi par notikušo.

Jau ziņots, ka aizvadītajā sestdienā Ropažu novadā VUGD autocisternas un kādas vieglās automašīnas sadursmē cietuši seši cilvēki.

Sestdien plkst.16.22, dodoties uz izsaukumu Ropažu novada Garkalnes pagastā, VUGD autocisterna iekļuva ceļu satiksmes negadījumā, kurā bija iesaistīta vieglā automašīna, kā rezultātā autocisterna apgāzās uz sāniem. Notikumā cieta seši cilvēki, tai skaitā pieci ugunsdzēsēji glābēji, kuri tika nogādāti ārstniecības iestādē.

Sadursme notikusi, automašīnām šķērsojot regulējamu krustojumu no dažādām pusēm. Pēc sadursmes VUGD autocisterna apgāzās un sadursmē cieta pieci VUGD darbinieki un vieglās automašīnas vadītājs.

Policijas rīcībā esošā pašreizējā informācija liecina, ka sadursmes brīdī VUGD automašīnai bija ieslēgts skaņas un gaismas signāls.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sadursme (@sadursme)

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas