Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 5. jūnijs
Margots, Igors, Ingvars

Policisti pēc pakaļdzīšanās atgūst nolaupītu auto

Trešdienas rītā, 25.jūlijā, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes (ZRP) Tukuma iecirkņa policijas darbinieki, aizturēja vīrieti par automašīnas Peguet 406 nolaupīšanu Tukuma novadā, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece.

Automašīna tika nolaupīta otrdien, 24.jūlijā, Tukuma novadā, Zentenes pagastā ap plkst. 16.50 pie ezera. Vīrietim noziedzīgā nodarījuma izdarīšanas brīdī galvā bija uzvilkta maska un rokās medību bise. Pieejot klāt vairākiem jauniešiem, kuri tajā laikā bija izkāpuši no automašīnas, piedraudēja tiem, pēc kā ar automašīnu aizbrauca.

Saņemot informāciju par noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu, Tukuma policijas iecirkņa darbinieki sāka izmeklēšanu. Tika uzsākti operatīvie meklēšanas pasākumi un veikta pakaļdzīšanās, pēc kā noziedzīgā persona pameta nolaupīto automašīnu un iemuka mežā. Trešdienas rītā, 25.jūlijā, vīrieti, kurš ir Kandavas iedzīvotājs un divas reizes iepriekš tiesāts par zādzībām, aizturēja. Policijas darbinieki izņēma arī nereģistrētu medību bisi.

Uzsākts krimināprocess pēc Krimināllikuma  pēc 176.panta 1.daļas "Par svešas kustamas mantas nolaupīšanu, ja tā saistīta ar vardarbību vai vardarbības piedraudējumu (laupīšana)", kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

Izmeklēšanas laikā tiks noskaidrots, vai aizdomās turētā persona nav saistīta citu noziedzīgo nodarījumu izdarīšanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas