Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Purvciemā nošautais ir futbola aģents; slepkavas pārvietojušies ar melnas krāsas BMW X5

Rīgā, Purvciemā, šorīt nošauts futbola aģents Romāns Bezzubovs, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija. Valsts policija informēja, ka bijuši vismaz divi uzbrucēji, kas pārvietojušies ar melnas krāsas BMW X5 markas automašīnu ar tonētiem aizmugurējiem stikliem. Automašīnai ir bojāts labais sāns.

Mašīnai, iespējams, var būt mainītas valsts reģistrācijas numurzīmes, tajā skaitā arī Krievijas federācijas numurzīmes, norādīja Valsts policijā.

Patlaban policija visā Latvijā strādā pastiprinātā režīmā. Policija aicina atsaukties personas, kuru rīcībā ir informācija par minētās automašīnas iespējamo atrašanās vietu, vai arī rīcībā ir cita informācija, kas var būt noderīga izmeklēšanai.

Tāpat policija lūdz atsaukties notikušā aculieciniekus un tos automašīnu vadītājus, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti ar videoreģistratoriem un kuri šorīt laika posmā no pulksten 6.30 līdz 8.30 brauca pa Gunāra Astras ielu posmā no Dzelzavas līdz Deglava ielai.

Informācijas sniegšanai Valsts policijai var nodot informāciju uz e-pastu: [email protected] vai arī pa tālruņa numuriem 67075257 vai 110. Policija aicina nebaidīties sniegt informāciju, jo anonimitāte tiek garantēta.

Saskaņā ar sociālajos tīklos ievietotajiem aculiecinieku fotomateriāliem pie Mēbeļu nama un sporta kluba Lemon Gym šorīt atradās sašauta automašīna Volkswagen Touareg, kurai blakus - mirušais. Spēkrata logu stiklos bija redzamas vairākas, visticamāk, ložu atstātās pēdas. Visticamāk, spēkrats pārvietojies pa Gunāra Astras ielu un pēc uzbrukuma piedzīvošanas iztriecies cauri pie minētā tirdzniecības centra un kluba esošās stāvvietas žogam.

Bijušais futbolists Bezzubovs karjeras laikā spēlēja klubos "Policijas FK" (vēlāk - PFK/"Daugava"), "Jūrmala", Kuldīgas "Venta" un "Jūrmala-VV" Latvijā, kā arī Albānijas vienībā Balši "Bylis". Viņš savulaik pārstāvēja arī Latvijas jaunatnes izlases.

Pēc karjeras beigām Bezzubovs strādāja par futbola aģentu un vadīja aģentūru "BR-Sport Agency". Aģentūras esošo un bijušo klientu lokā ir tādi spēlētāji kā Vitālijs Jagodinskis, Aleksejs Grjaznovs, Jānis Grīnbergs, Vladislavs Soloveičiks, Bogdans Samoilovs, Vladislavs Gabovs, Aleksandrs Fertovs, Andrejs Kožuhars un Mikola Musolitins.

Pērn Latvijas Futbola federācijas (LFF) Spēlētāju statusa un pāreju komitejas (SSPK) apmierināja trīs viņa klientu - Kožuhara, Musolitina un Jagodinska - prasības par darba algas izmaksu no "Valmieras" kluba.

LFF Bezzubovu raksturo kā futbola vidē aktīvu un labi zināmu cilvēku ar plašu kontaktu loku. LFF arī sola aģentūras pārstāvētajiem pašmāju futbolistiem juridisko palīdzību, ja tāda būs nepieciešama.

(papildināta visa ziņa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas