Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

Reģistrēts pirmais lāstekas upuris šoziem

Trešdien daudziem iedzīvotājiem bija nepieciešama mediķu palīdzība ziemai raksturīgu traumu dēļ, - tika reģistrēts arī pirmais lāstekas upuris šoziem, aģentūrai LETA sacīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Rīgā ledus gabals no kāda jumta uzkritis uz galvas 51 gadu vecai sievietei. Mediķi cietušajai konstatēja smadzeņu satricinājumu un nogādāja viņu slimnīcā.

Vēl pagājušajā diennaktī 20 gadus veca jauniete, braucot ar ragavām no Dzegužkalna, iebraukusi kokā un guvusi smadzeņu satricinājumu, kā arī brūces galvā. Arī Ogrē četrus gadus vecs bērns ar ragaviņām iebraucis kokā un guvis paura kaula lūzumu, tāpēc tika hospitalizēts.

Ķermeņa atdzišanu mediķi vakar konstatēja sievietei, kura Kurzemē bija iekritusi kādā kanālā. Bet Latgalē ķermeņa atdzišana iestājusies 37 gadus vecam zemledus makšķerniekam, kurš slīcis Daugavā. Vidzemē ķermeņa atdzišana iestājusies arī 32 gadus vecam vīrietim, kurš bijis alkohola reibumā.

Savukārt traumas, pakrītot uz slidenajām ielām, Rīgas reģionā guvušas divas sievietes un viens vīrietis. Diviem cietušajiem mediķi konstatēja smadzeņu satricinājumu un vēl vienam - apakšstilba lūzumu. Savukārt Kurzemē 81 gadu veca sieviete, pakrītot uz slidenās ielas, guvusi rokas lūzumu.

Kopumā pagājušajā diennaktī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi devušies uz 1130 izsaukumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas