Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rēzeknē vīrietis dusmu uzplūdā nogalina dažas dienas pazīstamu sievieti

Šonedēļ kāds vīrietis Rēzeknē dusmu uzplūdā nogalinājis dažas dienas pazīstamu sievieti, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Otrdien Rēzeknes iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas likumsargi saņēma zvanu no kāda vīrieša, kurš apgalvoja, ka dusmu uzplūdā ir nogalinājis savu paziņu. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts 1954.gadā dzimušas sievietes līķis ar vairākām durtām brūcēm krūšukurvī. Turpat likumsargus gaidīja 1941.gadā dzimis vīrietis, kurš atzina savu vainu izdarītajā.

Abas personas bija pazīstamas vien pāris dienas, taču bija nolēmušas sākt kopdzīvi. Otrdien starp personām izcēlās konflikts, kura laikā paveikta slepkavība.

Saistībā ar notikušo tika sākts kriminālprocess par slepkavību, par ko soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Vīrietis notikuma vietā aizturēts un šodien ar tiesas lēmumu, personai ir piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums. Policija turpina izmeklēšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas