Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Rīgā nenoskaidrots autovadītājs nāvējoši sabrauc sievieti un aizmūk

Sestdien, 12.oktobrī, Lubānas ielā pāris minūtes pirms pusnakts pagaidām nenoskaidrots autovadītājs uzbrauca 1984.gadā dzimušai sievietei, kura no gūtajām traumām mira. Vadītājs no negadījuma vietas aizbēga, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā.Aizvadītā diennakts uz Latvijas ceļiem bijusi nelaimes gadījumiem un avārijām bagāta – reģistrēti 76 ceļu satiksmes negadījumi, 15 gadījumos cietuši cilvēki.

Kāda gājēja cietusi arī Satiksmes ielā, Rīgā, kur 2006.gadā dzimušu meiteni sabrauca 1945.gadā dzimis Volkswagen vadītājs, bet Mārupes ielā kādu sirmgalvi sabraucis motociklists, kurš no notikuma vietas aizbēdzis.Olaines novadā uz autoceļa Rīga-Jelgava, nobraucot no kustības pārvada, automašīnas Volvo vadītājs netika galā ar auto vadību un apgāzās. 1990.gadā dzimušais vīrietis nogādāts slimnīcā.Aglonas novadā uz ceļa Starodvorje-Rajecki, 1996.gadā dzimis jaunietis, vadot mopēdu, neizvēlējās atbilstošu braukšanas ātrumu un netika galā ar transportlīdzekļa vadību. Rezultātā notika sadursme ar Audi 80. Mopēda vadītājs nogādāts slimnīcā.Limbažu novadā uz ceļa Umurga-Cēsis 1968.gadā dzimis vīrietis, vadot mopēdu alkohola reibumā, iebrauca stāvošā automašīnā un guva traumas. Līdzīgs negadījums reģistrēts Daugavpils novadā, kur iereibis mopēda vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās.Iereibis vīrietis pie stūres sēdies arī Rīgā un, vadot automašīnu Mercedes, ietriecies apgaismes stabā. Lielvārdes novadā 1980.gadā dzimis vīrietis, vadot motobloku MTZ 05, uzbrauca 2006.gadā dzimušam zēnām. Zēns pēc negadījuma ievietots slimnīcā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas