Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Rīgā piedraud ar nazi, nobīstas un bez laupījuma aizmūk prom

Rīgā aizturēti divi vīrieši, kuri ceturtdien pēcpusdienā tramvaja pieturā piedraudējuši ar nazi diviem jauniešiem, taču pēc viņu zvana policijai aizbēguši bez laupījuma, informē Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde.

Pie diviem jauniešiem tramvaja pieturā pienāca divi nepazīstami vīrieši un uzsāka vārdu pārmaiņu. Viens no agresīvi noskaņotajiem vīriešiem izvilka no kabatas nazi un ar draudiem jauniešiem lika atdot visas līdzi paņemtās mantas. Tomēr jaunieši šajā situācijā neapjuka un izsauca policiju. Savukārt laupītāji nobijās, bez laupījuma iekāpa tramvajā un no notikuma vietas devās prom.

Rīgas Brasas iecirkņa darbinieki reaģēja ātri un aiznākamajā pieturā jau sagaidīja un aizturēja 1981. un 1985.gadā dzimušos laupītājus. Policijas iecirknī noskaidrojās, ka agresīvie laupītāji nekad iepriekš nav sodīti.

Šobrīd ir sākts kriminālprocess par laupīšanu, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās. Par šādu likuma pārkāpumu var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim ga

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas