Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Robežsargi aiztur kontrabandas degvielas pārvadātājus

Trešdien, 12.februāri, Viļakas pārvaldes robežsargi uz ceļa Vientuļi-Viļaka aptuveni piecus kilometrus no robežas pārbaudei apturēja kāda Latvijas pilsoņa vadīto_ Ford _markas vieglo automašīnu. Automašīnas papildu tvertnēs uzieta nedeklarēta degviela, portālu Diena.lv informēja Valsts robežsardzē.

Automašīna Latvijā bija iebraukusi no Krievijas. Tās apskates un autovadītāja intervēšanas laikā robežsargiem radās aizdomas, ka persona nelikumīgi pārvieto akcizētās preces. Mašīnai bija uzstādītas divas liela tilpuma degvielas tvertnes un gāzes iekārta.Persona ar automašīnu atkārtotai pārbaudei tika nogādāta atpakaļ Viļakas robežkontroles punktā. Izmērot iepildītās degvielas daudzumu, atklājās, ka abās degvielas tvertnēs atrodas 360 litri nedeklarētas degvielas. Persona ar automašīnu nodota muitas darbiniekiem.Trešdien arī Grobiņas pagastā par nedeklarētas degvielas pārvadāšanu aizturēts vīrietis. Viņš automašīnā Opel Frontera veda no vilciena lokomotīves izmestas tvertnes ar degvielu.Robežsargi iepriekš izveidotajā slēpnī novēroja, kā no braucoša kravas vilciena lokomotīves tiek izmestas piecas kannas. Tās tika savāktasu n iekrautas netālu stāvošajā apvidus automašīnā. Apturot minēto auto pārbaudei, tika konstatētas piecas plastmasas kannas (kopā 150 litri) ar šķidrumu, kam raksturīga dīzeļdegvielas smaka.Automašīnas vadītājs, 1970.gadā dzimis Latvijas pilsonis, aizturēts un kopā ar automašīnu nodots policijas darbiniekiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas