Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Tērvetē ar cirvi smagi savaino jaunieti

Šī gada 28. martā Tērvetē savstarpēja konflikta laikā vīrietis ar cirvi nodarīja miesas bojājumus kādam jaunietim. Policisti par notikušo uzsāka kriminālprocesu, un vīrietim aizdomās par minētā noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu 30. martā tika piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Svētdien, 28. martā, Tērvetē daudzdzīvokļu mājas pagalmā 1958. gadā dzimis vīrietis savstarpēja konflikta laikā ar cirvi iesita pa galvu 2000. gadā dzimušam jaunietim, nodarot viņam smagus miesas bojājumus. Nekavējoties reaģējot uz izsaukumu, netālu no notikuma vietas Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Dobeles iecirkņa darbinieki aizturēja iespējamo noziedzīgo nodarījumu izdarījušo personu. Izmeklēšanas laikā tika konstatēts, ka vīrietis noziegumu izdarījis, esot alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatēta 2,41 promile. Jāpiebilst, ka 1958. gadā dzimušais vīrietis iepriekš nav bijis sodīts.  

Šobrīd par notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta un 15. panta ceturtajā daļā paredzētām noziedzīga nodarījuma pazīmēm par slepkavības mēģinājumu, bet jaunietis smagā, tomēr stabilā veselības stāvoklī atrodas slimnīcā.

Otrdien, 30. martā, ar tiesas lēmumu par minētā noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu aizdomās turētajam vīrietim tika piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums. Turpinās izmeklēšana un precīzu nozieguma apstākļu un motīvu skaidrošana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas