Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Trešdien avārijās Latvijā gājuši bojā trīs cilvēki

Vakar Latvijā reģistrēti 152 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā trīs un cieta vēl 14 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Jelgavas novada Līvbērzes pagastā notika sadursme starp Citroen C3 automašīnu un kravas transportlīdzekli Scania. Negadījumā gāja bojā divas personas - vieglās automašīnas vadītājs un pasažieris. Par notikušo avāriju atteikts sākt kriminālprocesu.

Savukārt Dobeles novada Lielauces pagastā kravas automašīnas Volvo vadītājs pagaidām nenoskaidrotos apstākļos nobrauca no ceļa braucamās daļas. Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja kravas transportlīdzekļa vadītājs. Arī šajā gadījumā sākts kriminālprocess.

Trešdien seši cietušie reģistrēti avārijās Rīgā un tās apkārtnē, pa trim - Zemgalē un Latgalē, bet divi - Kurzemē. No cietušajiem seši bija gājēji, bet viens - velosipēdists.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi desmit autovadītājus: pa trim - Vidzemē un Rīgas reģionā, bet pa diviem - Latgalē un Zemgalē. Galvaspilsētā aizturēts arī vadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 98 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 13 autovadītāji, Zemgalē un Kurzemē - pa 25, Vidzemē - 22, bet Latgalē - 13 autovadītāji. Kopumā 11 autovadītāji sodīti par agresīvi braukšanu, vairums no tiem - Rīgā.

Kopumā policija vakar noformējusi 402 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

informācijas avots precizē informāciju 3.rindkopā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas