Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Ugunsgrēkā Jelgavā gājis bojā pensionāru pāris

Piektdienas rītā ap plkst. 11 Emburgas ielā 7, jelgavā, izdegusi dzīvojamā māja. Nelaimi pamanīja kaimiņi, kuri arī izsaukuši ugunsdzēsējus. Mājas saimnieka un viņa dzīvesbiedrenes dzīvības izglābt neizdevās, ziņo portāls zz.lv.

Pretējās mājas iedzīvotājs Toms Jerkunkovs zz.lv stāsta, ka viņa vecmāmiņa ap vienpadsmitiem rītā pamanījusi, ka dūmo pretējās mājas jumts un dūmi spraucas ārā arī pa logu spraugām. Jaunietis uzreiz zvanījis ugunsdzēsējiem un kopā ar vēl diviem vīriešiem skrējis skatīties, vai nevar ko glābt. "Ārdurvis nebija aizslēgtas, bet, tās atverot, neko neredzējām – viss vienos dūmos. Sapratām, ka nevaram riskēt un gaidījām, kad atbrauks ugunsdzēsēji. Pēc piecām minūtēm viņi jau bija klāt," notikušo atstāsta T.Jerkunkovs.

Notikuma vietā ieradās arī VUGD Zemgales reģiona brigādes komandieris Dainis Bērziņš, kurš apstiprināja, ka ugunsnelaimē bojā gājuši divi cilvēki. "Pagaidām zināms, ka dega dzīvojamā istaba, ir ļoti liels piedūmojums un, diemžēl, ir arī mirušie. Liesmas ir apdzēstas, VUGD darbinieki patlaban lauž   grīdas un sienas, lai novērstu gruzdēšanu," notikuma vietā informē D.Bērziņš.

Kaimiņi stāsta, ka mājā dzīvojis bijušais Černobiļas atomelektrostacijas avārijas seku likvidators un 2.grupas invalīds, kā arī viņa sieva. Kaimiņi neslēpj, ka bojā gājušie bija lielos draugos ar alkoholu un pēc pensijas saņemšanas mēdza ilgstoši plostot. "Viņus sauca Mihails un Irina. Abi ļoti daudz dzēra un arī pīpēja abi. Redzējām viņus tikai no rītiem, kad viens vai abi kopā devās uz veikalu pēc alkohola. Cik zinu, bojāgājušajam vīrietim ir arī dēls, kas patlaban dzīvo Vācijā," stāsta T.Jerkunkovs.

Abu pensionāru nāvi apstiprināja arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi, kuri stāsta, ka cilvēki ir ļoti stipri apdeguši, viens no viņiem atradies gultā, no kuras pāri palikušas vien atsperes, bet otrs gulējis uz grīdas. Notikušās nelaimes apstākļus izmeklēs policija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas