Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Uzdodas par policistiem un aplaupa vēl vienu policijas meklētu garnadzi

Ķengaragā, Ikšķiles ielā, divi laupītāji un devušies par policistiem un aplaupījuši vīrieti, kurš iepriekš izsludināts policijas meklēšanā par laupīšanu, informē Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde.

Rīgas Ķengaraga iecirkņa policisti saņēma izsaukumu uz kādu dzīvokli Ikšķiles ielā, kur notikusi laupīšana. Ierodoties notikuma vietā, policisti noskaidroja, ka norādītajā adresē dzīvo 1981. gadā dzimis vīrietis un viņa trīs radinieki. Divi vīrieši bija uzdevušies par policistiem un mājokļa iemītnieks viņus ielaida dzīvoklī.

Ļaundari pazinuši šī dzīvokļa iemītnieku – 1981. gadā dzimušo vīrieti. Zinot, ka viņš lieto narkotiskās vielas, abi laupītāji uzdevušies par policistiem un izlikušies, ka veic kratīšanu dzīvoklī.

Pielietojot vardarbību, abi ļaundari dzīvokļa iemītniekiem nolaupīja piecus mobilos telefonus, 45 eiro, kā arī 1981. gadā dzimušā vīrieša pasi. Pēc nozieguma paveikšanas abi ļaundari devušies projām. Savukārt 1981. gadā dzimušais vīrietis, nesagaidot policijas ierašanos, arī pametis notikuma vietu, jo tiek meklēts par pērn pastrādātu laupīšanu.

Pirmdien policisti aizturēja abus laupītājus – 1984. gadā dzimušus vīriešus, kuri izlikās par policistiem. Par laupīšanu grupā ir sākts kriminālprocess. Tāpat policisti aizturēja arī 1981. gadā dzimušo vīrieti, kurš atzina savu vainu pērn pastrādātajā laupīšanā.

Visi trīs aizturētie jau apcietināti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas