Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Vīrietis pārdūris riepas policijas spēkratiem, jo esot "gribējis pārbaudīt likumsargu modrību"

Rīgā, Purvciemā, aizturēts vīrietis par riepu pārduršanu trīs policijas dienesta automašīnām, aģentūru LETA informēja Valsts policija. Pagājušajā svētdienā policists, kurš tobrīd atradās pie Teikas iecirkņa, ievēroja, ka dienesta spēkratam Opel Mokka ir pārdurta riepa un skrien prom kāds vīrietis. Policists kopā ar saviem kolēģiem metās pakaļ bēgošajam vīrietim, viņu aizturēja un nogādāja iecirknī.

Vēlāk konstatēts, ka vēl divām policijas automašīnām pārdurtas riepas. Pašreizējā informācija liecina, ka arī to, iespējams, izdarījis aizturētais 1970. gadā dzimušais vīrietis. Precīzi notikušā apstākļi vēl tiek noskaidroti.

Savu noziedzīgo rīcību aizturētais vīrietis paskaidroja ar to, ka "vēlējies pārbaudīt, kā policija strādā".

Policijā sākts kriminālprocess par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana līdz diviem gadiem, piespiedu darbs, vai naudas sods. Pēc apstākļu noskaidrošanas, visticamāk, tiks sākti kriminālprocesi par abu pārējo automašīnu riepu pārduršanu.

Aizdomās turētais vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā, pēdējo reizi - šā gada augustā. Toreiz vīrietim bija izcēlies konflikts ar kādu taksometra vadītāju, jo viņš nevēlējās maksāt par braucienu. Turklāt konflikta laikā vīrietis bija vicinājies ar gāzes ieroci, ko policija viņam pēc notikušā konfiscēja.

Patlaban aizturētais vīrietis atrodas izolatorā, drīzumā tiks lemts par drošības līdzekļa piemērošanu.

Top komentāri

Karmas sitiens
K
Rīgas Teikas iecirknis nevēlas uzsākt kriminālprocesus, kad tiek bojāts iedzīvotāju īpašums. Tāpēc arī "ielidoja" zobos bumerangs. https://skaties.lv/degpunkta/noziedziba/kam-viniem-tik-veci-riteni-garnadzi-dreilinos-atstaj-auto-bez-visiem-cetriem-riteniem/
>:-)
&
Ellē ratā - SPĒKARATĀ :D
trusis nejaukais
t
buutu labi ja shaadi centieni paarbaudiit policijas modriibu notiktu biezhaak.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas