Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vīrietis pēc strīda ar draudzeni piedzeras, nozog mašīnu un izraisa divas avārijas

Rīgā šonedēļ kāds vīrietis pēc strīda ar draudzeni piedzēries, nozadzis automašīnu un izraisījis divus satiksmes negadījumus, informēja Valsts policija.

14.decembrī policijā saņemts zvans no kāda izmisuša vīrieša par to, ka viņa spēkrats ir nozagts. Vīrietis likumsargiem pastāstīja, ka atstājis iedarbinātu automašīnu ielas malā Krišjāņa Valdemāra ielā. Pats tikmēr iegājis mājā, taču, kad pēc dažām minūtēm iznācis ārā, konstatējis, ka mašīnas vairs nav.

Pēc neilga laika policija saņēma informāciju par kādu autovadītāju, kurš ar minēto transportlīdzekli ir iekļuvis ceļu satiksmes negadījumā - iebraucis citā automašīnā.

Likumsargi nekavējoties reaģēja un devās uz notikuma vietu. Taču, tā kā iespējamais vainīgais bija pametis notikuma vietu, tur viņš netika sastapts. Drīz vien policijā tika saņemts izsaukums uz citu adresi, kur šis pats vīrietis ar automašīnu bija iekļuvis vēl vienā ceļu satiksmes negadījumā.

Šoreiz iespējamais vainīgais nebija ticis galā ar transportlīdzekļa vadīšanu un iebraucis ēkas sienā.

Abos ceļu satiksmes negadījumos necieta neviena persona, izņemot pašu autovadītāju.

Valsts policijas darbinieki iespējamo vaininieku netālu no notikuma vietas aizturēja un nogādāja policijas iecirknī, kur tika noskaidrots, ka viņš sēdies pie stūres vairāk nekā divu promiļu reibumā, turklāt bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, par ko ir sākts kriminālprocess.

Todien aizdomās turētais bija sastrīdējies ar savu draudzeni, tāpēc lietojis alkoholiskos dzērienus. Viņš gājis pa ielu un ieraudzījis iedarbinātu automašīnu ar aizdedzē esošu atslēgu, taču transportlīdzeklī neviena persona neesot bijusi. Vīrietis nolēma iekāpt automašīnā un braukt ar to tik ilgi, līdz beigsies degviela.

1973.gadā dzimušais aizturētais vīrietis iepriekš nav bijis sodīts.

Saistībā ar automašīnas zādzību sākts kriminālprocess un vīrietim piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas