Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Zolitūdē par laupīšanu daudzdzīvokļu ēkas liftā aizturēts vīrietis

Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona Rīgas Zemgales iecirkņa policijas darbinieki aizturējuši vīrieti, kurš daudzdzīvokļu ēkas liftā aplaupījis kādu sievieti, aģentūra LETA noskaidroja VP.

Policijas darbinieki pagājušajā pirmdienā saņēma informāciju no kādas sievietes, kura tikko bijusi aplaupīta. Skaidrojot notikušā apstākļus, likumsargi uzzināja, ka ap plkst.19 cietusī esot devusies mājup. Sievietei tobrīd šķita, ka kāds viņai seko. Brīdī, kad viņa iegājusi daudzdzīvokļu ēkas kāpņu telpā un devusies uz liftu, pie viņas piegājis nepazīstams vīrietis. Aizdomās turētais sācis viņu sist un mēģinājis atņemt somiņu. Cietusī centusies visiem spēkiem pretoties, tomēr ļaundarim izdevies somiņu atņemt. Cietušās somiņā atradās mobilais telefons un nauda.

Likumsargi nekavējoties sāka vainīgās personas meklēšanas pasākumus. Realizējot operatīvo informāciju, iespējamais vainīgais 18.decembrī, tika atrasts. Vīrieša dzīvesvietā veikta sankcionētā kratīšana, pēc kā viņš tika aizturēts.

1984.gadā dzimušais aizturētais jau vairākas reizes nonācis policijas redzeslokā par analoģiskiem noziegumiem, narkotisko vielu apriti un mantiskiem noziegumiem.

Saistībā ar notikušo tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 176.panta pirmās daļas - par laupīšanu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Aizturētais vīrietis šobrīd atrodas izolatorā, un 20.decembrī, tiks lemts jautājums par viņa apcietināšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas