Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Autovadītājs Pededzē sabrauc velosipēdistu un slēpj līķi

Valsts policija aizturējusi kādu autovadītāju, kurš pirms pusotra mēneša Pededzē sabraucis velosipēdistu un pēc negadījuma slēpis viņa līķi, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Rūta Smilga.

Alūksnes novada Pededzes pagastā 13.oktobrī ap plkst.14 automašīna notrieca velosipēdistu, kurš no gūtajām traumām gāja bojā. Pēc ceļu satiksmes negadījuma automašīnas vadītājs ne vien atstājis negadījuma vietu, bet arī centies slēpt negadījuma pēdas un bojā gājušā līķi.

Smilga informēja, ka Valsts policija sāka izmeklēšanu, un tagad transportlīdzekļa vadītājs - 1992.gadā dzimis vīrietis - ir noskaidrots, aizturēts un tiesa viņam kā drošības līdzekli piemērojusi apcietinājumu. Kriminālprocesā kopumā aizdomās turēto personu statuss piemērots divām personām.

Kriminālprocess sākts pēc Krimināllikuma 262.panta ceturtās daļas par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, ja to izdarījusi persona, kas vada transportlīdzekli alkohola, narkotisko, psihotropo, toksisko vai citu apreibinošu vielu ietekmē un ja tās rezultātā cietušajam nodarīts smags miesas bojājums vai tā izraisījusi cilvēka nāvi, un 313.panta otrās daļas par noziedznieka un nozieguma pēdu iepriekš neapsolītu slēpšanu, ja slēpjamais noziegums ir sevišķi smags.

Otram aizdomās turamajam, 1966.gadā dzimušai personai, kuram izmeklētāji inkriminē palīdzību nozieguma slēpšanā, piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Izmeklēšana kriminālprocesā turpinās, ir nozīmētas ekspertīzes.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas