Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Cēsu kolonijā neplānoti piezemējies gaisa balons ar astoņiem cilvēkiem

Ceturtdien, 29.augustā, pēc plkst.20 Cēsu audzināšanas iestādes nepilngadīgajiem (Cēsu AIeN) sporta stadionā neplānoti piezemējies gaisa balons ar astoņiem cilvēkiem, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes pārstāve Dace Jukāma.


Kā informēja Ieslodzījuma vietu pārvaldē, Cēsu AIeN personāls nekavējoties devās noskaidrot notikušā apstākļus un uzzināja, ka gaisa balona pilote lidojuma laikā konstatējusi tehniskas problēmas un nolēmusi veikt piespiedu nosēšanos. Pilote nav zinājusi, ka veic nosēšanos ieslodzījuma vietas teritorijā, kas ir slēgta.

Gaisa balonā bija astoņi cilvēki, tostarp četrus un deviņus gadus veci bērni. Ieslodzījuma vietas personāls viņus nodeva policijas darbiniekiem, kuri noskaidroja, ka balona pilote ir 1979.gadā dzimusi Ķekavas novada iedzīvotāja. Balons lidojis no Raiskuma uz Cēsīm un problēmas radušās negaidītas vēja virziena maiņas dēļ.

Par notikušo policijā sākta resoriskā pārbaude un informēti civilās aviācijas speciālisti, pastāstīja Jukāma. Pēc viņas teiktā, pārbaudes laikā tiks izvērtēta iesaistīto personu atbildība notikušajā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas