Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Dobeles novadā šīfera un būvmateriālu atkritumus bez maksas varēs nodot vēl līdz 1.oktobrim

Dobeles novadā šīfera un būvmateriālu atkritumus novada iedzīvotāji bez maksas varēs nodot vēl līdz 1.oktobrim, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Šāda iespēja radusies, jo Dobeles novada domei sarunās ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju saistībā ar 7.augusta negaisa un vētras postījumiem ir panākts finanšu iesniegšanas termiņa pagarinājums.

Līdz šodienai Dobeles novada iedzīvotājiem minētās dabas stihijas radīto postījumu novēršanai jau izmaksāti 1 412 906 eiro, informēja pašvaldībā.

Savukārt, izmantojot bezmaksas iespēju izmest būvniecības radītos atkritumus un azbestu saturošo šīferi, līdz šim nodotas jau 12,5 tonnas būvniecības atkritumu un 421,4 tonnas šīfera.

Kā ziņots, Dobeles novada pašvaldībā aplēsts, ka 7.augusta negaisa un vētras postījumu novēršanai nepieciešamais finansējums varētu sasniegt pat 16,3 miljonus eiro.

Novadā cietušas vairāk nekā 1630 mājsaimniecības, kā arī nodarīts liels kaitējums lauksaimniecības uzņēmumiem un pašvaldības infrastruktūrai.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas