Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Fonteins izaicina Liepājas ūdens vadītāju uz publisku dueli

Uzņēmējs Stīns Lorenss, pazīstams arī kā mūziķis Luis Fonteins, uzaicinājis pašvaldības SIA Liepājas ūdens vadītāju Andi Dejus uz Makšķerēšanas sestdienu, ziņo portāls irliepaja.lv"Šī ir atbilde _Liepājas ūdens _vadītāja A.Dejus vēstulei, kura tika publicēta portālā irliepaja.lv otrdien, 5.februārī, un kurā viņš noliedza to, ka izlietoti prezervatīvi, tamponi, ārvalstu tūristu kakas, kā arī tauki no ēdināšanas vietām tek kanālā.

Tieši šī iemesla dēļ vēlos uzaicināt A.Dejus un visu Liepājas ūdens personālu ar sievām, vīriem un bērniem uz pirmo ikgadējo _Makšķerēšanas sestdienu _kanālā, lai Liepājas iedzīvotāji paši redz, cik ticami ir A.Dejus vārdi un darbi, uzturot Liepājas kanālu un ezera ūdeņus tīrus.No manas puses ir tikai viens noteikums – lai A.Dejus un viņa ģimene pirmie nogaršo lomu. Ceru, ka A.Dejus uzaicinās uz pasākumu arī mēru U.Sesku un vicemēru G.Ansiņu, jo arī viņu interesēs ir šo jautājumu atrisināt reizi par visām reizēm.Es uz vietas nodrošināšu visu nepieciešamo ekipējumu, lai varētu zivis pagatavot, kā arī katrs atnākušais liepājnieks varēs nobaudīt bezmaksas alu, vienlaikus noskatoties no kakām tīro zivju ķeršanā,"rakstīts vēstulē.Pasākuma norises vieta un laiks - šo sestdien, 9.februārī pulksten 15.00 pie _Prison Bar _Vecās ostmalas promenādē.

"Iedzīvotājus lūdzu nebīties - mūsu rīcībā ir paliels daudzums gāzmasku, lai izvairītos no smakas, ja nu tomēr kakas kanālā atrodas," aicina uzņēmējs.

Vienlaikus L.Fonteins ir nosūtījusi vēstuli arī Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai, lūdzot izvērtēt esošo situāciju.

Ar pilnu vēstules tekstu var iepazīties ŠEIT.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas