Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Glābēji izsaukti uz Ķekavas novadu, kur bērni staigājuši pa trauslu ledu

Novembra pēdējā dienā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki Ķekavā steiguši pie četriem bērniem, kuri staigājuši pa trauslu ledu.

Kā aģentūru LETA informēja VUGD preses pārstāve Inta Palkavniece, piektdien ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Ķekavas novadu, kur aculiecinieks ziņoja, ka četri bērni pastaigājas pa trauslu ledu. Pirms glābēju ierašanās bērni no ledus nokāpa paši.

VUGD ik gadu brīdina, ka ziemas sākumā atrasties uz ledus ir bīstami, jo tas daudzviet ir trausls un nevar noturēt cilvēku svaru. Neraugoties uz to, ka patlaban vairākās ūdenstilpēs pamazām veidojas neliela ledus kārta, glābēji aicina cilvēkus nerīkoties pārgalvīgi un nekāpt uz šī ledus. Ņemot vērā, ka ledus kārta veidojas pakāpeniski, sākot no krasta, sākotnēji var likties, ka ledus ir pietiekami biezs, lai izturētu cilvēku svaru, taču tālāk no krasta tas var būt nevienmērīgs un ļoti plāns.

VUGD aicina iedzīvotājus būt līdzatbildīgiem par savu drošību un šajās dienās noteikti nekāpt uz ledus, kā arī pārrunāt ar bērniem drošības jautājumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas