Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Jelgavas novads, iespējams, cierē uz jaudīgākiem auto

Jelgavas novada vadība, kas patlaban brauc ar dārgām Kia apvidus automašīnām, domājot gādāt iespaidīgākus spēkratus, piektdien ziņo laikraksts Zemgales Ziņas.

"Nevaru nedz apstiprināt, nedz noliegt, vai jūsu detalizēti uzskaitītā tehniskā specifikācija tieši, daļēji vai nemaz nav salīdzināma ar pašvaldības izstrādāto," tā, aizbildinoties ar pašlaik vēl tikai gatavojamo mašīnu iepirkumu, Jelgavas novada domes pārstāve Dace Kaņepone komentējusi laikraksta rīcībā nonākušo neoficiālo informāciju, ka pašvaldības vadība grasās sev sagādāt jaunus, jaudīgus un dārgus apvidus auto.

Saistībā ar pasažieru vieglo automašīnu iegādi konceptuāls lēmums par pakāpenisku autoparka atjaunošanu novadā tika pieņemts jau pagājušajā gadā, tādējādi pašvaldība sekojot grafikam, lai nomainītu vecākās un nolietotākās automašīnas. Šogad tas skar, piemēram, Pašvaldības policijas Audi 80 (1992. gada izlaidums) un SSang Yong Korando GP (2007) nomaiņu, Elejas pagasta pārvaldes automašīnas Hundai H1 (1998), Vilces pagasta pārvaldes automašīnas Suzuki IGNIS FA un citu mašīnu nomaiņu.

Gaidāmajā iepirkumā viena no automašīnām plānota administrācijas vajadzībām, jo pašvaldība līdzšinējo atdevusi atpakaļ operatīvā līzinga kompānijai jau pagājušā gada nogalē. "Taču pašlaik Iepirkumu komisijas rīcībā nav nevienas tehniskās specifikācijas šim iepirkumam," skaidro D.Kaņepone.

Saskaņā ar Zemgales Ziņu rīcībā nonākušo informāciju novads plānojot izveidot tādas iepirkuma specifikācijas, lai tiktu pie Toyota Land Cruiser, kura jaunākais modelis maksā no 30 līdz pat vairāk nekā 45 tūkstošiem latu. Mašīnas specifikācijās teikts, ka tam ir premium aprīkojums, septiņas vietas, trīs zonu klimata kontrole, četras videokameras, koka un ādas salona apdare, atmiņas funkcija vadītāja sēdeklim, stikla tīrītāja lietus sensori, mūzikas bibliotēka un 17 skaļruņi un virkne citu "ekstru".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas