Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Kapelas Jūlijs vadītājam piešķir Līvānu Goda pilsoņa titulu

Līvānu novada dome nolēmusi piešķirt Līvānu Goda pilsoņa titulu kapelas Jūlijs dibinātājam un ilggadējam vadītājam Jūlijam Stikutam, informēja pašvaldībā.Apbalvojums Līvānu Goda pilsonis, kurš katru gadu tiek piešķirts vienam pilsētas iedzīvotājam, kapelas vadītājam tiks pasniegts pilsētas svētkos 20.

jūlijā. J.Stikuts saņems īpašu piemiņas zīmi – plāksnīti ar gravējumu, kā arī naudas balvu 100 latu apmērā. Kā norādīja pašvaldībā, J.Stikuts ir Līvānu patriots un kopā ar sievu Helēnu vienmēr bijis sabiedriski aktīvs – dzīvesbiedri ir ne tikai savas ielas vecākie, bet arī sakoptības konkursa _Topi skaistāks, mans novads! daudzkārtēji dalībnieki, kuri ar savu līdzdalību kuplinājuši neskaitāmus Līvānu novada pasākumus.Kapela Jūlijs_, kurā J.Stikuts ieguldījis ilgus savus mūža gadus, uzstājusies visos starptautiskajos folkloras festivālos Baltica, pārstāvējusi Latviju folkloras festivālos ārzemēs, piedalījusies _Mikrofona  _aptaujā, ierakstījusi ap trīssimt dziesmām, izdevusi vairāk kā desmit mūzikas albumus audio kasešu un CD formātos.Par godu kapelas Jūlijs 25.gadu jubilejai Līvānu pilsētas svētku ietvaros 20. jūlijā tiks organizēts kapelas jubilejas vakars, kurā piedalīsies arī daudzi mūziķu draugi - šlāgergrupas un dziedātāji no citiem Latvijas novadiem.Līvānu Goda pilsoņa tituls līdz šim ticis piešķirts mūziķim Jurim Kulakovam, pedagogam Jānim Auzānam, ilggadēja deju kolektīvu vadītājai Gaidai Ventai, pedagoģei un amatierteātra  tradīciju veidotājai Annai Pabērzai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas