Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Latgales lietavu izskaloto ceļu sakārtošana varētu izmaksāt aptuveni vienu miljonu eiro

Latgales lietavu izskaloto vietējo un reģionālo autoceļu sakārtošana varētu izmaksāt apmēram vienu miljonu eiro, pirmdien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā Rīta Panorāma sacīja VAS Latvijas Valsts ceļi (LVC) valdes priekšsēdētājs Jānis Lange.

Lange stāstīja, ka šobrīd ir slēgts reģionālā autoceļa Viļaka-Kārsava posms, kā arī seši vietējie ceļi. Viņš norādīja, ka grāvjos ūdenslīmenis sāk kristies, tāpēc vietām "autoceļu uzturētājs ir operatīvi veicis darbus, sākārtojis autoceļus un satiksmi atjaunojis." Līdz šim plūdu skarto ceļu atjaunošana ir izmaksājusi 73 tūkstošus eiro. 

Lange arī informēja, ka upēs ūdenslīmenis kāpj, tāpēc citu autoceļu sakārtošanu varēs sākt brīdī, kad ūdenslīmenis kritīsies. Kopumā Latgales lietavu skarto ceļu sakārtošana izmaksās apmēram miljonu eiro, liecina LVC aplēses.

 

 

Top komentāri

caurtekas
c
Vai tiešām vietās, kur ceļi šķērso un lauž dabiskos lietus ūdens plūsmu virzienus, nav iespējams ievietot pietiekami jaudīgas caurteces?
latgales zemnieks
l
Diez, kur jūs to miljonu gribat iztērēt, ja grants un šķembas ir pieejamas tur pat Baltinavas novadā un caurtekas ir tikai vietā jāsaliek...pareizāk, jānovāc no lauka?????..kārtējā naudas norīšana valdībā..labāk iedodiet to miljonu vietējiem cietušajiem zemniekiem un kustību pa ceļu atjaunos 24 stundās, pēc ūdenslīmeņa nokrišanas !!!!
Antuns Peizda
A
Lai so molijonu eiro celu atjaunosanai samaksa visas atbildigas Latvanijas amatpersonas, sakot ar prezi Vejani un visiem parejiem kretiniem, kuri ir vistiesak atblidigi par valsteles sakartotibu un kartibu, ipasi jau nemot vera to, ka vislielakie kretini, idioti pirms 2 nedelam vazajas pa Latgales celiem lidz Aglonai. Vai tad sie kretini, idioti no valsteles vadibas neredzeja ka celu malas ir nekoptas, ka notekcaurules ir netiritas? Vai visi vini bija narkotiku vai alkahola nomakti?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas