Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Latgales reģionā satiksmes negadījumā dzīvību zaudējis gājējs

Pirmdien Latgales reģionā kādā satiksmes negadījumā dzīvību zaudējis gājējs, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), plkst.19.57 glābēji devās uz Krāslavu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Ar hidrauliskajiem instrumentiem ugunsdzēsēji glābēji atbrīvoja zem automašīnas esošu cilvēku, kuram mediķi konstatēja nāvi.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 150 ceļu satiksmes negadījumi, 13 avārijās cietuši cilvēki - katrā pa vienam. No cietušajiem divi bijuši gājēji, pieci - velosipēdisti, bet četri - elektrisko skrejriteņu vadītāji.

Diennakts laikā uz Latvijas ceļiem pieķerti astoņi dzērājšoferi, no tiem seši bija sēdušies pie stūres stiprā alkohola reibumā, un šajos gadījumos sākti kriminālprocesi. Divi no stipri iereibušajiem vadītājiem stūrēja sev piederošu transportlīdzekli, kas tagad tiks konfiscēts.

Aizvadīto 24 stundu laikā VP par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem noformējusi kopskaitā 269 administratīvā pārkāpuma protokolus, tostarp 143 par atļautā ātruma pārsniegšanu un sešus par agresīvu braukšanu, liecina dienesta apkopotā statistika.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas