Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Ozolnieku Domes priekšsēdētājs pašvaldības avīzē paziņo, ka nekandidēs vēlēšanās

Lai arī Ozolnieku novada pašvaldības avīzes _Ozolnieku Avīze _numurā, kas nedēļas sākumā tika publicēta pašvaldības mājas lapā, bija publicēts Domes priekšsēdētāja Māra Aināra (ZZS) paziņojums par to, ka viņš 2013.gada pašvaldību vēlēšanās vairs nestartēs, šodien viņš ko komentāriem atsakās, pārtraucot telefonsarunu. No pašvaldības mājas lapas "tehnisku neprecizitāšu dēļ" pazudis arī avīzes numurs, ziņo portāls zz.lv.

"Es neesmu šo avīzi redzējis, tāpēc neko nekomentēšu," lakoniski, lūgts komentēt savu lēmumu par nekandidēšanu vēlēšanās, atbild M.Ainārs. Līdzīga atbilde skan arī uz zz.lv jautājumu par to, vai paziņojums publicēts bez viņa ziņas, līdz M.Ainārs sarunu pēkšņi pārtrauc.

Jāpiebilst, ka zz.lv ar novada Domes priekšsēdētāju mēģināja sazināties arī trešdien un otrdien, taču viņš uz telefonzvaniem neatbildēja.

Ozolnieku Avīzes marta numurs pašvaldības mājas lapā tika publicēts pirmdien. Tajā izceltā rāmīti bija M.Aināra pateicība iedzīvotājiem par 24 gadu kopīgu darbu, kā arī paziņojums par to, ka viņš šogad vairs nekandidēs uz vietu Domē. Taču šodien avīzes mājas lapā vairs nav.

Ozolnieku novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Kairiša skaidro, ka avīze netika nodrukāta un no mājas lapas izņemta, jo bija "tehniskas neprecizitātes". Avīze ar labojumiem pie lasītājiem nonāks pēc Lieldienām.

"Avīzē nebija arī Lieldienu apsveikuma. Varbūt vārdu kārtība mainīsies, bet būtība nē," atbild E.Kairiša uz jautājumu, vai pēc "tehnisko neprecizitāšu" novēršanas nepazudīs arī M.Aināra paziņojums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas