Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

papildināta (13:20) - Slimnīcā nogādāti seši Baltic Taxi avārijā cietušie, tostarp ārvalstnieki

Slimnīcā Ventspilī nogādāti seši vīrieši, kuri šorīt cieta Baltic Taxi avārijā uz Rīgas-Ventspils šosejas, aģentūru LETA informēja Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas galvenā ārsta vietnieks Olafs Ķeģis. Cietušie ir dažādu valstu, tostarp ASV un Beļģijas, pilsoņi.

Divi smagāk cietušie ievietoti reanimācijas nodaļā - viņiem konstatēti ribu un kaulu lūzumi, plaušu sasitumi. Mediķi viņu stāvokli raksturo kā smagu, bet stabilu - šiem pacientiem nepieciešams miers, mediķu uzraudzība, pretsāpju medikamenti. Cietušie ir pie samaņas, operēt viņus nav nepieciešams.

Viens cietušais ievietots traumatoloģijas nodaļā ar mugurkaula skriemeļa traumu. Pārējiem cietušajiem apstrādātas brūces, slimnīcā viņiem nebūs jāpaliek.

Trešdienas rītā pirms plkst.8 Rīgas-Ventspils šosejas 131.kilometrā Ventspils novada Usmas pagastā avarējis taksometrs Renault Traffic.

Ceļu satiksmes negadījumā cietis 1960.gadā dzimušais taksometra vadītājs un pasažieri, kuri ir ārvalstu pilsoņi.

Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigādes Talsu daļas vada komandieris Juris Kondrovs, taksometra pasažieri bijuši ārvalstu pilsoņi. Uz avarējušās automašīnas bijis Baltic Taxi logo, turpat netālu bijusi vēl viena, bet vēlāk apstājušās vēl vairākas automašīnas ar Baltic Taxi logo. Avarējušais mikroautobuss bija sešu Baltic Taxi taksometru kolonnā, kas no Rīgas uz Ventspili vedusi uzņēmējus, ziņo portāls Ventasbalss.lv.

Aculiecinieki pastāstījuši, ka avarējusī automašīna līkumā saslīdējusi, nobraukusi no ceļa, apmetusi trīs kūleņus un uz riteņiem piezemējusies aptuveni 15 metrus no ceļa braucamās daļas.

Ventspils policijas iecirknī informēja, ka viens no avārijas iemesliem varētu būt laika apstākļi, proti, lietus.

Atbilstoši jaunākajai informācijai papildināta visa ziņa un mainīts virsraksts

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas