Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Pēc nodošanas ekspluatācijā Jelgavas veikalā Pilsētas pasāža veikti vien kosmētiskie remonti

Pēc Jelgavas tirdzniecības centra Pilsētas pasāža nodošanas ekspluatācijā 2006.gadā tajā ir veikti tikai kosmētiskie remontdarbi, aģentūru LETA informēja centra īpašnieces SIA Marno J administrācija.

Uzņēmumā informēja, ka objektu būvēja SIA Projektu realizācijas birojs. Kopš nodošanas ekspluatācijā 2006.gada sākumā ēkā veikti tikai kosmētiskie remonti, nesošās konstrukcijas nav aiztiktas, skaidroja uzņēmumā.

Jau vairākus gadus ir slēgts tirdzniecības centra trešais stāvs, jo uzņēmums iepriekš paziņojis, ka stāvā notiks pārbūves darbi. Arī informācija tirdzniecības centra mājaslapā liecina, ka tajā notiek rekonstrukcija. Marno J gan pauž, ka norāde par trešā stāva rekonstrukciju ir saistīta tikai ar gatavošanos šiem darbiem.

Pašlaik tirdzniecības centrā nedarbojas viens no eskalatoriem, taču uzņēmumā skaidro, ka attiecīgās detaļas jau ir pasūtītas.

Tirdzniecības centra platība ir 22 350 kvadrātmetru. Ēka veidota kā pilsēta pilsētā ar gājēju ielu, soliņiem un laternām, kas sasaucas ar vēsturisko Jelgavu. Centra pašā sirdī izvietots stilizēts pulkstenis.

Kā vēstīts, tirdzniecības centrs, kas aizvakar slēgts tehnisku problēmu dēļ, darbu atsāks rīt, 21.janvārī, aģentūru LETA informēja centra īpašniece SIA Marno J.

Gan uzņēmums, gan Jelgavas pašvaldība skaidro, ka šodien saņemtajā Būvniecības valsts kontroles biroja (BVKB) atzinumā norādīts, ka ēkas turpmāka ekspluatācija ir atļaujama. Pats birojs komentārus sola sniegt vēlāk.

Tāpat ziņots, ka BVKB tirdzniecības centrā veica pārbaudi, jo tajā sāka atdalīties grīdas flīzes. Bīstamības pazīmes centra nesošajās būvkonstrukcijās BVKB nekonstatēja. Ēkas ekspluatācijas atsākšana būs pieļaujama pēc bojātā grīdas flīžu pārklājuma atjaunošanas.

Tāpat ziņots, ka slēgtā centra pazemes stāvvietā pašlaik atrodas apmēram 20 klientu transportlīdzekļi, aģentūru LETA informēja centra administrācija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas