Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Pensijas un pabalstus Krājbankas kontos VSAA izmaksājusi 3177 klientiem Jelgavā un novados ap to

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra (VSAA) līdz šim 3177 pensionāriem un pabalstu saņēmējiem Jelgavā, Ozolnieku un Jelgavas novados nodrošinājusi pensiju un pabalstu izmaksu uz slēgtās_ Latvijas Krājbankas _kontiem, portālu zz.lv informē VSAA Jelgavas reģionālās nodaļas vadītāja Dace Olte.

Kā liecina aģentūras oktobra dati, VSAA Jelgavas nodaļa pensijas uz Krājbankas kontiem izmaksājusi 1815 iedzīvotājiem, 69 Jelgavas un novadu iedzīvotāji šīs bankas kontā saņēmuši valsts sociālā nodrošinājuma pabalstus, bet 1117 klientiem izmaksāti bērnu pabalsti.

Portāls vēsta, ka tā dēvētos bezdarbnieka pabalstus Krājbankas kontā saņēma 67 pilsētas un tuvējo divu novadu iedzīvotāji, slimības, maternitātes un paternitātes pabalsti uz šo banku pārskaitīti 65 cilvēkiem, savukārt 11 iedzīvotāji Krājbankas kontā oktobrī tikuši pie apbedīšanas pabalstiem.

Kopumā Jelgavā un abos novados ir nepilni 17 000 pensiju saņēmēju, vairāk par 13 000 bērnu pabalstu saņēmēju un nepilni 1 300 klienti, kam tiek pārskaitīts bezdarbnieka pabalsts, ziņo zz.lv.

Jau ziņots, ka, lai operatīvi apkalpotu klientus, kuri dodas uz VSAA informēt par bankas konta maiņu, šonedēļ VSAA Jelgavas reģionālā nodaļa darba laiku pagarinājusi līdz pulksten 19. Iedzīvotāji, kas pensijas un pabalstus līdz šim saņēma savos Krājbankas kontos, aicināti steidzami informēt par citas bankas vai pasta pakalpojumu izvēli, lai nepaliktu bez pensijām vai pabalstiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas