Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Policists divu promiļu reibumā nobrauc no ceļa

Otrdienas vakarā Valsts policija (VP) saņēma informāciju, ka Viļānu pagastā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīts Viļānu pagasta pašvaldības policijas dienesta transportlīdzeklis. Notikuma vietā noskaidrots, ka pie automašīnas stūres atradies pašvaldības policists, kurš braucis gandrīz divu promiļu reibumā, portālu Diena.lv informē VP.

Viļānu pagastā uz autoceļa Gaigalava – Viļāni 19.kilometrā notika ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīta pašvaldības policijas dienesta automašīna Dacia Dokker. Automašīnas vadītājs nobrauca no ceļa, kā rezultātā auto apgāzās.

Skaidrojot notikušā apstākļus, konstatēts, ka automašīnas vadītājs ir kāds 1963.gadā dzimis vīrietis, pašvaldības policijas darbinieks. Pēc negadījuma, pats vadītājs par notikušo paziņoja Valsts policijai. Negadījuma vietā noskaidrots, ka policists pie dienesta transportlīdzekļa stūres bija sēdies ārpus sava darba laika. Veicot alkohola koncentrācijas pārbaudi šofera izelpā, konstatēts, ka viņš atradies 1,94 promiļu reibumā.

Sākotnēji, negadījumā iesaistītais policists paskaidrojis, ka uz brauktuves it kā esot izskrējis meža dzīvnieks, kā rezultātā viņš centies izvairīties no sadursmes, nav spējis savaldīt automašīnu, nobraucis no ceļa braucamās daļas un apgāzies. Pēcāk meža dzīvnieks esot ieskrējis mežā. Negadījumā cieta 1963.gadā dzimusi automašīnas pasažiere, kura ar gūtajām traumām tika nogādāta medicīnas iestādē.

Valsts policija veiks izmeklēšanu, lai noskaidrotu precīzus notikušā negadījuma apstākļus un tiek lemts par kriminālprocesa uzsākšanu.

Top komentāri

auditors
a
kamēr policists ir pie dienesta autiņa stūres , viņš skaitās savā darba vietā , tāka šitās piedzērušo policistu atmazkas ir vienreiz par visām reizēm jābeidz , no darba padzenams un 15 sutkas čohā , kā nek deputāts straume čohā sāka dzejoļus rakstīt , varbūt šis ,kurš policista mundieri apkaunojis ,ar čohā nāks pie prāta. tāds nevar palikt nesodīts , kuram jārūpejas par kārtību , policists būdams , savus biedrus un profesiju piesmeejis.
aventus.lv
a
Šāda policista rīcība ir stingri jānosoda, nekavējoties atbrīvojot viņu no darba un jāuzliek liegums vismaz 10 gadus strādāt līdzīgā amata.
2 promiles
2
Tā nebija stirna,bet baltā pele !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas