Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

Priekules slimnīcā būs medicīniskās aprūpes gultas

Piektdien, veselības ministrei Ingrīdai Circenei tiekoties ar Liepājas reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētāju Edvīnu Striku un Priekules slimnīcas galveno ārsti Tatjanu Ešenvaldi, nolemts nākamajā gadā pārcelt piecpadsmit valsts apmaksātas medicīniskās aprūpes gultas no Liepājas Reģionālās slimnīcas uz Priekules slimnīcu, portālu Diena.lv informēja Veselības ministres pārstāve Lāsma Lapinska.

Veselības ministre uzskata, ka šāds lēmums būtiski uzlabos veselības aprūpes pieejamību Priekules novada iedzīvotājiem ar hroniskām saslimšanām.

"Medicīniskās aprūpes gultu atvēršana Priekules slimnīcā ļaus paplašināt ārstniecības iestādes sniegto pakalpojumu klāstu un nodrošinās vietējiem iedzīvotājiem stacionāro aprūpi hronisku slimību saasinājuma gadījumā vai pēc smagām saslimšanām un traumām, kad nav nepieciešama ārstēšanās daudzprofilu neatliekamās medicīniskās palīdzības slimnīcā. Tāpat tas ļaus Priekules novadā nodrošināt arī papildus darba vietas ārstniecības personālam," pauda veselības ministre.

Jau ziņots, ka Priekules slimnīca no 2009.gada 1.septembra nodrošina ambulatoro veselības aprūpi un tajā diennakts režīmā darbojas Steidzamās medicīniskās palīdzības punkts.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas