Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Straujš Covid-19 gadījumu skaita pieaugums konstatēts Salacgrīvas un Auces novadā

No aizvadītajā diennaktī atklātajiem kopumā 457 Covid-19 inficēšanās gadījumiem puse reģistrēti Rīgā, bet straujš saslimstības kāpums reģistrēts arī Salacgrīvas un Auces novadā, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

Rīgā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 228 jauni inficētie un kopumā 14 dienu kumulatīvais saslimušo skaits galvaspilsētā pašlaik ir 2300 cilvēki. 

Salacgrīvas novadā reģistrēti 39 jauni saslimušie un kopējais pēdējās divās nedēļās inficēto skaits sasniedzis 99 cilvēkus.

Savukārt Auces novadā aizvadītajā diennaktī atklāti 18 jauni saslimušie un kopējais pēdējās divās nedēļās inficēto skaits ir pieaudzis līdz 23 cilvēkiem.

Gan Jūrmalā, gan Ķekavas novadā ir reģistrēti 14 jauni saslimušie un kopumā 14 dienu kumulatīvais saslimušo skaits Jūrmalā ir sasniedzis 132, bet Ķekavas novadā - 88 iedzīvotājus. 12 jauni saslimušie reģistrēti Jelgavā un Salaspils novadā, divu nedēļu inficēto kopskaitam Jelgavā augot līdz 120, bet Salaspils novadā - līdz 97 cilvēkiem.

Tikmēr 11 jauni inficētie aizvadītajā diennaktī ir reģistrēti Garkalnes novadā, desmit - Rēzeknē, deviņi - Daugavpilī, bet astoņi - Mārupes novadā. Virknē citu novadu aizvadītajā dienā reģistrēts mazāks inficēto skaits.

Lielākais pēdējās divās nedēļās saslimušo kopskaits ir Rīgā - 2300, Daugavpilī - 572, Jūrmalā - 132, Jelgavā - 120, Krāslavas novadā - 109, Mārupes novadā - 103, kā arī Salacgrīvas novadā - 99 iedzīvotāji.

No aizvadītajā diennaktī reģistrētajiem jaunajiem saslimušajiem 103 ir vecumā no 50 līdz 59 gadiem, 92 - vecumā no 40 līdz 49 gadiem, 80 - vecumā no 30 līdz 39 gadiem, bet citās vecuma grupās ir mazāk saslimušo.

Jau ziņots, ka pagājušajā diennaktī Latvijā atklāti 457 saslimšanas ar Covid-19 gadījumi, savukārt vēl 13 pacienti miruši, liecina SPKC apkopotie dati.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas