Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Truksnis noraida informāciju par to, ka pašvaldību uzņēmumos tiktu iecelti savējie

Jūrmalas pilsētas mērs Gatis Truksnis (LPP/LC) noraida izskanējušo informāciju, ka pašvaldību uzņēmumos tiktu iecelti savējie, un norāda, ka galvenais izvēles kritērijs ir viņu profesionalitāte un godaprāts.

To pastāstīja Truksnis ar Jūrmalas pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Reinholda Pelšes starpniecību.

Viņš teica, ka pašlaik viņam neesot pamata apšaubīt pašvaldības uzņēmumos iecelto amatpersonu profesionalitāti un godaprātu. "Tāpat pašvaldībā regulāri notiek dažādu valsts institūciju pārbaudes un būtiski pārkāpumi līdz šim nav atklāti," sacīja Truksnis.

Truksnis arī atzina, ka Jūrmalā tāpat kā citās nelielās pilsētās nav iespējams izvairīties no situācijām, kd profesionāli vadītāji un speciālisti nereti izrādās tieši vai pastarpināti pazīstami ar vienu vai otru pašvaldības amatpersonu un par šādu iespējamo interešu konflikta novēršanu ir jādomā un jālemj pirmām kārtām jau pašām iesaistītajam pusēm.

Iepriekš laikraksts Dienas Bizness vēstīja, ka Trukšņa partijas biedre domes deputāte Marija Vorobjova (ievēlēta no Saskaņas centra, bet tagad LPP/LC), kas ieguvusi banku doktores diplomu un plašāk pazīstama ar milzīgiem parādiem un skandāliem Dzintaru koncertzāles valdē, kļuvusi par Transporta un komunālo lietu komitejas priekšsēdētāju.

Savukārt domes deputātes Dzintras Homkas (ievēlēta no Sabiedrības citai politikai, bet tagad LPP/LC) civilvīrs Arvīds Knislis nesen kļuvis par SIA Jūrmalas siltums valdes priekšsēdētāju, tāpat šajā uzņēmumā darbojas Homkas brāļadēls un znots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas