Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā -1 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Vairums avārijā Polijā iesaistīto Latvijas iedzīvotāju atgriežas mājās; viens cilvēks palicis ārstēties

Pēc vakar Polijā piedzīvotās autobusa avārijas Latgales pašvaldību delegācija šodien atgriežas Latvijā.

Kā aģentūru LETA informēja Kārsavas novada domes priekšsēdētāja Ināra Silicka, kura pēc avārijas tika hospitalizēta, visi, izņemot Tihovsku ģimeni, patlaban ir ceļā uz Latviju.

Tihovsku ģimene palikusi Varšavā, jo ģimenes loceklim Dagnim vēl ir jāārstējas slimnīcā, kā arī jāsagaida ārsta slēdziens. Prognozes liecina, ka Tihovsku ģimene mājās varētu atgriezties trešdien, sacīja Silicka.

"Mēs tagad braucam mājās. Par laimi pēc avārijas nav nekādi kaulu lūzumi un smagi smadzeņu satricinājumi. Ir tikai sasitumi un zilumi," sacīja Silicka.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Ludzas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Svetlana Rimša, autobuss, iespējams, apledojuma dēļ saslīdējis, nobraucis no ceļa, iebraucis grāvī un apgāzies. Pēc negadījuma tika hospitalizēta Kārsavas novada domes priekšsēdētāja Silicka, Zilupes novada domes izpilddirektore Aina Borsuka, kā arī televīzijas šova Dziedošās ģimenes dalībnieki - Tihovsku ģimenes locekļi, mamma Dace un bērni Laima un Dagnis, kuriem bija paredzēts uzstāties Vācijā.

Negadījumā vissmagāk cieta Dagnis Tihonovskis.

Negadījuma brīdī autobusā atradušies 12 delegācijas locekļi un divi autovadītāji. Delegācija bija ceļā uz Vācijas pilsētu Bodenteihu, lai pārslēgtu līgumu ar savu sadraudzības pilsētu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas