Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Vecākā Latvijas pilsēta svin savu 836.dzimšanas dienu

Šodien Ludzā norisināsies pilsētas 836.dzimšanas dienai veltīti svētku pasākumi, to moto šogad - "Saimī ir spāks" (Saimē ir spēks).

Plkst.9 tos ievadīs Seno arodu diena pie Ludzas Amatnieku centra. No plkst.10 Ludzas Mazā ezera pludmalē norisināsies sacensības pludmales handbolā, volejbolā un šahā. Stundu vēlāk Ludzas pilsētas parka estrādē sāksies koncerts Mazie Ludzai, bet plkst.13 Ludzas Tautas nama Mazajā zālē tiks atklāta 2.Starptautiskā bērnu un jauniešu vizuālās mākslas konkursa Tavas sirds mīlestības māja izstāde.

Plkst.16 Ludzas novada Bērnu un jauniešu centrā paredzēta centra audzēkņu fotoizstādes Noslēpumainā Ludza atklāšana, bet plkst.18 Ludzas pilsētas parka estrādē notiks karaoke čempionāts, kam sekos dziedošo ģimeņu koncerts Saimī ir spāks, svētku sveiciens no ansambļa Ame - roma (Mēs - čigāni) un balle kopā ar Aināru Lipski.

Visas dienas garumā Ludzas pilsētas parkā noritēs tirdzniecība, darbosies piepūšamās atrakcijas, būs iespēja izvizināties ar zirgiem, iesaistīties dažādās spēlēs un atrakcijās.

Svētdien, 4.augustā, plkst.11 Ludzas baznīcās notiks aizlūgumi par Ludzu un ludzāniešiem. Šajā pašā laikā Ludzas Mazā ezera pludmalē norisināsies pludmales futbola turnīrs. Noslēgsies Ludzas pilsētas svētku pasākumi plkst.14 Ludzas Tautas namā ar koncertu Ukraiņu tautasdziesma Ludzai.

3.augustā no plkst.10 līdz 17 un 4.augustā no plkst.10 līdz 15 Ludzas Novadpētniecības muzejs būs atvērts visiem apmeklētājiem par brīvu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas