Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 9. jūnijs
Ligita, Gita

10. Saeimas deputāti pieļauj kļūdas, dodot svinīgo zvērestu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Guntis
G
Obama nelielas atkāpes dēļ zvērestu nolasīja otrreiz. Iemesls - bez pareiza zvēresta prezidents neskaitās stājies amatā un tādēļ viņa lēmumi nav likumīgi. To pašu var teikt par deputātiem, t.i. lēmumi, ko pieņēmuši deputāti, kas nav stājušies amatā - ir nelikumīgi.
jumors
j
Mūsu tēvs septītajās debesīs, lai ir tavs vārds. Tavs prāts lai tiek debesīs un virs zemes. Mūsu kviešu maizi dod mums šodien un piedod mums kā mēs piedodam. Un neieved mūs kārdināšanā bet atbrīvo no ļauna.
*****
*
Nevis okupanti, bet mūsu pašu bāleliņi šo pasākumu ir padarījuši par izsmieklu
Ministry of Truth
M
Oksfordas un Kembridžas valodas speciālisti katru dienu saņem vēstuļu kaudzes, kurās valodu profiņi -amatieri kareivīgi raksta, ka "viņiem iekšā viss sākot vārīties, kad viņi dzirdot n vai m vārda nepareizu lietojumu presē". Vienkārši traģiski, tas jūsu "zvēru".
ASV
A
Varu iedomāties kā Baraks Obama pats pamainītu zvēresta tekstu pēc paša iedvesmas. ha ha. Tas tikai muļķu zemē iespējams, protams, ka ir jālasa no sākuma. Ja pat lasīt 100 gudrās galves nespēj, ko tad lien saeima?
valdis
v
Jācer ka Ēlertei Latvijas valsts nepieminēšana zvērestā nav bijusi apzināta, lai vēlāk brīvi kalpotu Izraēlas un Ungārijas likumiem. :) Laikam šīs valstis naudas devējam bija tās sirdij tuvākās :)
tukšā muca
t
to bet Vai tad baznīca ir VIRS valsts, ka var iedomāties mainīt Satversmi un tajā ierakstīto zvērestu? Saeimas locekļa zvērests VISIEM ir viens un tas pats. Viens likums, viena taisnība visiem; arī pareizticīgajiem tas jāievēro.
kauns
k
A padumjo armijai svinīgi zvērēt varēja? . kāda padomju armija? A.K. dienēja Latvijas valsts policija. ja raksti tad pārbaudi.
Ieva
I
Tu apskaties Klementjeva biogrāfiju. Savukārt par Kusiņu- ticības brīvība ir viena lieta, bet ļaut ticīgajiem kāpt uz galvas- pavisam cita. Pagaidām tas ir deputāta zvērests, iespēja visādiem sektantiem bērnus mācīt (tiešām?) mājās (un štrunts par daudz pieminēto socializāciju), kā arī iespēja neļaut bērnus vakcinēt un neļaut pārliet asinis. Taču redzot, cik vienkārši ir pieprasīt, visādi tur sasparosies....
Pelēkais Vilks
P
Kas tad liek "pareizticīgajam" kļementiķam līst saeimā, ja zvērēt nevar? A padumjo armijai svinīgi zvērēt varēja? Nahals ar mīkstā purnu. Nožēlojami.
to bet
t
Tas jau paliek smieklīgi, ka pie visiem rakstiem, kuros piemin Dievu vai kādu principus, kas izriet no cilvēka ticības, komentāros, lasam:"vai tad valsts nav šķirta no baznīcas?" Kāds tam sakars ar to? Ieteiktu izprast ko īsti nozīmē šī nošķirtība - tas ir par lēmumu pieņemšanas procesu!
Ieva
I
Jauca jau mūsu pašu bāleliņi, ieskaitot Kusiņu. Arī Klementjevs tepat vien ir dzimis.
Dr.xy
D
Kas draud deputatiem par zverasta vai solijuma lausanu,vai par sadarbosanos ar"tuvejam arzemem" ar merki iznicinat Latvijas Valsts neatkaribu?!
Pilsonis
P
Pretīgi nudien, ka Saeimā salīduši okupanti un padara uzticības zvērestu par izsmieklu...
Ieva
I
Veisberga paskaidrojums par atšķirību starp apziņu un sirdsapziņu bija labs. Un interesanti, ka diženie latviešu valodas sargi, ieskaitot tos, kas par šādu izvēles iespēju atbild, neko skaidri nemācēja paskaidrot.....Kurš variants ir labāks?- vai deputāts liek uzsvaru uz to, ka strādās, kā uzskatīs par vajadzīgu (sirdspaziņa), vai strādās, būdams pie pilnas saprašanas (apziņa)? Latvijas apstākļos tā starpība nemaz tik liela nav, jo kādam eksdeputātam ar burtu L tāds viegls reibulis droši vien šķistu pats par sevi saprotams un apziņu neietekmējošs, arī tas, kā politiķi, ieskaitot jaunos-vecos ministrus, laikam taču pie pilna prāta būdami izmanto valsts resursus savā labā, ir redzēts cik tik uziet....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas