Laika ziņas
Šodien
Migla

13.janvāra grautiņu lieta gada laikā līdz tiesai nav nonākusi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu kaa tad
n
Ja kaadam iepriekseejais komentaars likaas briesmiigs: Daziem komentu viszinjiem neko nevar paskaidrot ar vispaariigiem piemeeriem, taapeec nekas neatliek kaa paluugt iedomaaties, kas notiktu, ja sie mietpilsoniisi pasi nonaaktu situaacijaa, par kuru tagad paargudri murmulee.
nu kaa tad
n
Niekus vareesi nedramatizeet, kad tev ziemas laikaa nedeelju pirms algas izsitiis logus un vareesi izveeleeties starp "nieku" izdziivot nedeelju aukstaa istabaa vai izdziivot nedeelju needis. Bet ja bez logiem izsitiis arii zobus, tad veel naaks klaat "nieks" visu naakamo algu atdot par zobiem un nospraagt badaa vai dazus meenesus staigaat ar pustuksu muti un sljupsteet, kameer nebuusi visus zobus ielicis. Tiesaam viens otrs komentu paargudrelis tikai td naaks pie praata, kad kaut kas slikts notiks vinjam personiski?
!
!
Logus ieliek jaunus. Pat zobus. Nedramatizē niekus.
nu kaa tad
n
"siikiem" grautinjiem, paargudrelja abac logi jau necieta. "nevienam nav darba", tikai visiem ir kompji ar apmaksaatu piesleegumu un visi raksta gauduliigus komentaarus.
a' propos
a
bildē priekšplānā redzamais "grāvējs" ļoti atgādina Maizīti :-)
abac
a
par sīkiem grautiņiem taisās tiesāt. Bet kāpēc par valsts sagraušanu nevienu netaisās tiesāt? Tur taču arī ir vainīgie=grāvēji. Nu jā, šitiem jau vara un nauda, bet citam nav nekā , pat darba nav. Tos , kama vara un nauda, lai arī kukuļizspiedēji, zagļi, utt. neviens netaisās tiesāt. roka roku mazgā. Nost rokas no 13. janvāra cīnītājiem par tautas izdzīvošanu!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas