Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

44% nepilsoņu nespēj naturalizēties latviešu valodas nezināšanas dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Biana
B
Well put, sir, well put. I'll ceirtnaly make note of that.
Boomer
B
Wham bam thank you, ma’am, my questions are answreed!
no red fascism language
n
PIETIEK RUNAT OKUPANTU - SARKANFASISTU VALODAa , PASI KRIEVI KRIEVIJA NERUNA KIENIESU NE MONGOLU VALODAaS . mums ir ko pamaciities no okupantiem !!!!
alberts
a
Lindermanis ir žīds,kā arī lielākā daļa kuri ir par krievu valodu! Ar jums krieviem kautkas nav kartībā.Esiet aizmirsuši "revolūcijas " laikus.
alberts
a
Nez kapēc,kad aizbrauc uz Vāciju,Angliju un citur zibenīgi ielauzas vinu mēlē un NAV problems.Šeit ir tikai viena PROBLĒMA - ambīcija,ka 50 gadus vareja valdīt un uzbļaut bet pēkšņi - NEVAR!
Poccija
P
Kas viņi tādi ir? jāsūt viņu mājas uz Faterlandi
No habla
N
ASV viņiem arī nepieškirs pilsonību.
traductrice
t
Tie, kas grib, bet nespēj iegūt pilsonību valodas nezināšanas dēļ, lai pajautā savam deputātam Kravcovam - kā to var legāli izdarīt!
Blabla
B
Ir pilnīgi skaidrs, ka šajā gadījumā ir runa tikai par gribēšanu, ne varēšanu (iemācīties valodu, vēsturi, un līdz ar to iegūt arī pilsonību). Mana mamma kopā ar ģimeni ieradās LV pusaudža gados. Latviski ne bū, ne bē, un tā vairākus gadus. Tad satika savu nākamo vīru, latvieti, un ... iemācījās latviešu valodu 1 gada laikā. Ģimenē visu mūžu runājām latviski. Pilsonību mamma nokārtoja tikai mūža nogalē, kad radās tāda nepieciešamība. Tā kā viss ir iespējams. Un nevajag naivi cerēt, ka valsts dāvinās pilsonību tāpat vien.
Ēriks
Ē
Kādā veidā jūties pazemota, un kāpēc tu domā, ka valsts uzskata, ka neesi pelnījusi? Tā kā proti valodu, nevajadzētu būt šķēršļu iegūt pilsonību, tad kur īsti saskati problēmu? Es labprāt tevi redzētu pilsoņu vidū, bet, protams, tikai tad, ja tu patiesi to vēlies. Uzspiest jau neviens negrasās.
Ministry of Truth
M
Nomirsi bez cerības. Un viss. Un atceries slavenāko Kenedija teicienu.
Ēriks
Ē
"lielākā daļa nepilsoņu vēlētos kļūt par Latvijas pilsoņiem, taču tikai ar nosacījumu, ka tiks atvieglots naturalizācijas process" Pilsonība nav konfekte, vai kas cits, ko dāvina! Pilsonība galveno kārt nav kas tāds, ko piešķir valsts, bet ir lojalitātes apliecinājums pret valsti no pilsoņu puses. Par kādu lojalitāti var būt runas, ja cilvēks nav ar mieru izdarīt pat tik, kā iemācīties valsts, kurā dzīvo, un kuras pilsonību vēlas, valodu? Piešķirot pilsonību cilvēkiem, kuri nav gatavi pat izdarīt tik, kā iemācīties valodu, pilsonības jēdziens tiek pilnīgi diskreditēts! Esmu PAR naturalizāciju VISIEM, kas patiešām vēlas būt pilntiesīgi valsts pilsoņi, bet "pilsoņi", kas nav gatavi iemācīties valsts valodu, nav vajadzīgi nevienai valstij!
cerība
c
Zinu valodu, bet nekad neiešu pazemoties! Visu mūžu nodzīvoju un 45 gadus nostrādāju Latvijā un neesmu pelnījusi pilsonību??? Ejiet ieskrieties ar šīs banānu valsts pilsonību!
urciks
u
Esiet nu godīgi pētījumu autori - nevis nespēj, bet negrib....Ja nespēj, tad nozīmē ka ir mēģinājuši, bet ja nezin valodu, tad nemaz nav mēģinājuši to apgūt....
urciks
u
Problēmas ar valodu 60 gadniekiem? Nevajadzēja 20 gadus stiept gumiju un uz kaut ko cerēt....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas