Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

57% Latvijas iedzīvotāju neatbalsta eiro ieviešanu, tikai 15% ir par

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mark
M
zQeOcy http://www.y7YwKx7Pm6OnyJvolbcwrWdoEnRF29pb.com
Bradley
B
nwFhkU http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
NE- atbalstu,
N
jo ikviena naudas reforma izpaužas kā vērienīga izskalošana, kas skar trūcīgos. Bagātie lai dodas uz naudas maiņas punktiem, tiem arī vajadzīga klientūra!
melanija
m
Aptaujāti 1003 respondenti . Tikai? Un tad tādi secinājumi!
nu ja, demento komuņagu un viņu
n
nodzerto bērnu aptauja
haralds
h
nubet loģistiski. kā no 3 lietām "labi", "lēti" un "ātri" 2 kopā reti un vairāk par 2 "не бывает", tā arī tautu var muļķot ilgi un var muļķot lielu tautas daļu, bet "такого не бывает", ka izdodās muļķot lielu tautas daļu un ilgi.
man arī patīk latiņi
m
bet nevaru to prieku atļauties Man jābaro bomžu un viņu nodzerto garīgi slimo bērnu bari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pārējie glupiķi
p
atbalsta banku valūtas maiņas oprāciju, starp citu no budžeta naudas vai pašu makiem, jo tirgotaji ne sēj ne pālauj, viņi VISU pelna no pircēja. Bet skolotājs ir stulbas un mūsu tauta vēl stulbāka. Seksu māca, jo to tās govis tikai to pārzin.Ekonomikas zināšanas pa nulkēm, jo karnīte...piedodiet, tā ir karikatūra
statistiķis
s
Tāda sajūta, ka aptauja veikta veco ļaužu pansionātos.
Bo Bo
B
Vai tad tautai labāk patiktu Rublis
Letiņš
L
Labākais tvīts kopš vairākām dienām: Mahris Zmeycharauski Visspēcīgākais arguments PAR eiro ieviešanu ir tas, ka par to ir tikai 15% latviešu. 11:38 AM - 5 Mai 12
lablats
l
Kāpēc eiro (euro)? Jau tā nav naudas valstī, bet pēc eiro ieviešanas šīs valūtas stabilizācijas fondā būs jāmaksā miljoni! Vai tiešām esam tik bagāti? Tikai Latvija un lats! Nost ar eiro.
!
!
PRET, un es nezinu nevienu, kas būtu tik bezapdomīgi par ne ģimenē, ne rados. Tas ir jaunas inflācijas un dzīves līmeņa krituma mehānisms, kas daudziem nodarīs gauži.
Lats
L
Jau tāpat ir piesaistīts eiro. Nav nekādas starpības, vai makā ir eiro vai lati. Pret viena papīriņa nomaiņu ar otru ir tikai maiņas kantorīši un banciņas, kas uz to spekulē.
Saudzēsim valodu!
S
Domai piekrītu, BET ir tā, ka UZ to ne- spekulē, bet AR to spekulē. Paldies.
  • 0
  • 0
Randy, BR Deutschland
R
Vāciešiem ieguvums no eiro ieviešanas bija atviegloti starpvalstu norēķini un ceļošana. >>>>>>> Nu nu. Vaacijas gaalvenais ieguvums no € ir eksports uz Eirozonas vaslstiim. Attieciiibaa uz € - neviens pie mums Vaacijaa iipashi par DM vairs sen kaa nesapnjo, iznjemot dalju veco penshu. € ir Vaacijas valuuta, un paarskataamaa naakotnee buus stabila. Eirozona ir pavisam cits jautaajums, un ja no vinjas izmestu GGr., It. un Spaaniju, tad vidusmeera Thomas Musterman tikai priecaatos. Saprotams, ka Vaacija ir un buus par stingru finanshu discipliinu. Vai Latvija to veelas un ir tam gatava - shis jautaajums jaauzdod Jums pashiem. Taapat kaa daudzi citi (piem., Rail Baltica), arii shis lielaa meeraa ir politisks -'Quo vadi?' jautaajums: vai Latvija grib atguut savu vietu Eiropaa, jeb kljuut par vanjkijas gubernju.
  • 4
  • 1
suverēns suverēns
s
Tikai, kamār mūsu nauda vēl Lats saucās, mums vieglāk to nacionalizt. Tad, kad tā būs kādos pazemes bunkuros noslēpta un pūs, vai vispār iznīcināta, būs grūtāk. Eiro taču nenacionalizēsi! :)
  • 1
  • 0
Vāciešiem ieguvums no eiro ieviešan
V
bija atviegloti starpvalstu norēķini un ceļošana. Tātad tas, kas te attiecas nevis uz 50% iedzīvotāju, bet uz 5-10%. No tiem 90% piecdesmit ceļo tikai līdz tuvākajai bodei.
  • 4
  • 0
Eiro
E
Interesanti, ka tie kas ir pret eiro ieviešanu ir pirmie rindā pie valūtas maiņas punktiem tiklīdz kāds provokators nobļaujas par lata devalvāciju.
  • 2
  • 2
Barons
B
Es nekādi nesapratīšu tos, kas grib līst iekšā brūkošā sistēmā. Kamēr eiro zona netiks galā ar Grieķiju, Spāniju, Itāliju un citām valstīm, tikmēr eiro zonas kritums un ,varbūt , pat sabrukums ir ļoti iespējams. Paskatieties taču uz Eiriboru. Mēneša eiribors ir nokritis rekordzemā līmenī. Mani jau tas tikai iepriecina, jo maksāju kredītu eiro. Bet Latvijai ir jāpagaida, kas notiks tuvākajos gados esošajā eiro zonā nevis jālien tagad tajā iekšā. Igauņi pārrēķinājās un nebūt nav sajūsmā, ka iestājās eiro zonā. Tādēļ ļoti iesaku Dombrovskim & Co padomāt, pirms kautko dara.
>Barons
&
cik degeneratiem maksa par kremla gangrenas propagandas izplatishanu?
  • 2
  • 3
tikai
t
domāt viņi neprot....
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas