Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Attīstībai/Par! uz NDK virza Pavļutu, bet Budžeta komisijā Bondaru un Pūci

Partiju apvienības Attīstībai/Par! Saeimas frakcija darbam Nacionālās drošības komisijā kā kandidātu izvirzījusi frakcijas priekšsēdētāju Danielu Pavļutu.

Kā aģentūru LETA informēja frakcijas konsultante Nelda Otvare, darbam Ārlietu komisijā tiek virzīti deputāti Artis Pabriks un Inese Voika, Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijā parlamentārieši Mārtiņš Bondars un Juris Pūce, Juridiskā komisijā deputāte Vita Anda Tērauda, bet Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijā parlamentāriete Dace Rukšāne-Ščipčinska.

Paredzēts, ka Izglītības, kultūras un zinātnes komisijā strādās deputāti Marija Golubeva un Ilmārs Dūrītis, Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā parlamentārietis Mārtiņš Staķis un Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijā deputāte Inese Ikstena.

Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijā plānots strādāt parlamentāriešiem Danielam Pavļutam un Artūram Tomam Plešam, Sociālo un darba lietu komisijā deputātam Andrim Skridem un Pieprasījumu komisijā parlamentāriešiem Staķim un Pūcem.

Kā kandidāti darbam Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijā izvirzīti deputāti Skride un Dūrītis, Publisko izdevumu un revīzijas komisijā parlamentārieši Voika un Bondars, Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības komisijā deputāti Pabriks un Toms Plešs

Iecerēts, ka Eiropas lietu komisijā strādās parlamentārietes Anda Tērauda un Golubeva, savukārt Ilgtspējīgas attīstības komisijā deputātes Ikstena Rukšāne-Ščipčinska.

Parlamenta Prezidija un Frakciju padome vienojusies, ka par deputātu ievēlēšanu komisijās Saeima balsos 20.novembrī. Lai gan vairāki politiķi pēc tam aicināja balsojumu par komisiju sastāvu veikt agrāk, lai likumdevējs varētu sākt pilnvērtīgi strādāt, tomēr datums netika mainīts.

 

Top komentāri

šovs
š
Jēziņ, hiperzaglis, OIK shēmotājs Pūce? Tad varbūt budžeta komisiju arī nosauksim par "fondu" Ascendum? Un Antonova sulainis, bankrotējušais Krievijas garozu uzlasītājs Bondars arī te! Kļūst arvien jautrāk.
interesanti
i
Vai Pauļuts dabūs pielaidi valsts noslēpumam?
Kallija
K
Vai ta zaglu banda PAR ir psihiski veseli? Zagli, korumpanti, blezi Puce tika izmests no EM par zagsanu, naudas piesivinasanos, bledibam saistiba ar EXPO Italija, Bondars ir apsudzets kriminalnoziegumos saistiba ar Latvijas bankas izlaupisanu, BONDARS it ka esot nozadzis 2 milijonus eiro un vins ir apzudzets sajos noziegumos un notiek izmeklesana, Pabriks ir Stokenberga draugelis, kas vien norada ka sis kretins Pabriks ir bledis, korumpants, nerunajot jau par to, ka Pabriks organizeja Latvijas valsts teritorijas Abrene nozagsanu no Latvijas valsts un to uzdavinaja Krievijas.....un sadi kretini ir ieveleti Saeima, kuri velas turpinat izlaupit Latvijas valsti un apzagt latviesu tautu un to turet nabadziba, pusbada, vismaz 50% Latvijas iedzivotaju, kuri dzivo ar bada 300 eiro/menesi pensijam un bada, nabadzibas 500 eiro/ menesi algam, tai pat laika sie kretini deputatu kreslos, ministru kreslos par sliktu darbu sanem 4 000€
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas