Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Jaunā Vienotība premjera amatam izvirza Kariņu

Vienotība un reģionālās sadarbības partijas par jaunveidojamās apvienības premjera amata kandidātu vienojās izvirzīt Eiropas Parlamenta (EP) deputātu Krišjāni Kariņu.

Šāds lēmums pieņemts partiju apvienības Jaunā Vienotība kopsapulcē. Šajā apvienībā darbojas Vienotība, Kuldīgas novadam, Valmierai un Vidzemei, kā arī Tukuma pilsētai un novadam.

Vienotības priekšsēdētājs Arvils Ašeradens uzsvēra, ka nākamajā kopsapulcē būs jau lielāks sadarbības partneru skaits - arī Jēkabpils reģionālā partija un Latgales partija.

Kariņš arī ievēlēts par Jaunās Vienotības valdes priekšsēdētāju.

Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, Kariņš 2002.gadā ievēlēts 8.Saeimā no partijas Jaunais laiks saraksta. Vēlāk viņš kļuvis ekonomikas ministru. Kariņš demisionējis no ekonomikas ministra amata sakarā ar partijas Jaunais laiks aiziešanu no Aigava Kalvīša valdības.

Vēlāk, 2006.gadā, Kariņš arī ievēlēts par 9.Saeimas deputātu. Savukārt 2009.gadā viņš pirmo reizi tika ievēlēts EP, 2014.gadā Kariņš atkārtoti ievēlēts EP.

 

Top komentāri

Neaizmirsīsim
N
"vienotības varoņdarbus" - ašerādena OIKus, Lindharēma kāro arābu Saeimā, Streipa bunkura biedru rinkēviču, šadurska akolu likvidēšanas triecienplānu, pūces zilo kopdzīves likumu, reira parakstīto pret Latvijas Satversmi vērsto Stambulas konvenciju, āboltiņas mākslu atras Honkongas darbiņus u.c. un es vēlēšanās nebalsošu ne par vienu sarakstu kurā būs kaut vai viens vienotājs vai tā klons!
Cerē un cierē tāpat ka Dombrovskis,
C
ka no Eiropas Parlamenta iejās Latvijā par premjēru un tad par Eiropas Komisāru... Diez vai LV otrreiz uz šāda grābekļa kāps.
jaunās vecžurkas
j
OIK likuma pieņēmējs un šīs gigantiskās laupīšanas aizsācējs Kariņš tēlos nevainīgo jaunavu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas